Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, despre "ofertele" PPDD şi UDMR:Sunt glume, o stare de spirit relaxată, rămânem pe poziţii

Vineri, 19 Aprilie 2013 (18:42:36)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la ieşirea de la Congresul PSD, că declaraţiile şi glumele despre oferta PPDD şi UDMR către PSD arată o stare de spirit relaxată, dar lupta politică rămâne la fel de ascuţită, menţionând că reevaluarea formaţiunii maghiare nu este necesară.

Antonescu a fost întrebat cum a văzut declaraţiile de la Congresul PSD, respectiv glumele cu oferta PPDD şi UDMR pentru PSD.

"Sunt după părerea mea şi aceste glume şi starea de spirit relaxată (...). Faptul că putem să facem glume, cum ar fi cele ale reprezentantei PP-DD sau UDMR (...) sigur că râde cineva la ele. Sunt un semn de normalitate care nu înseamnă deloc că lupta politică n-ar fi la fel de ascuţită, că poziţiile – celor care le au, că nu toţi au poziţii pe lumea asta – rămân...aşa încât din ce am putut eu asista a fost o atmosferă foarte plăcută şi normală pentru un eveniment politic într-o democraţie", a răspuns Antonescu.

În ceea ce priveşte reevaluarea UDMR, liderul PNL a precizat că a indicat clar ce nu va reevalua, iar formaţiunea maghiară nu a fost menţionată.

"Relaţia cu UDMR este una normală, cu precizarea că noi suntem în majoritate şi dânşii acum sunt în opoziţie. La Congresul PNL, domnul Kelemen Hunor, deşi reprezentant al unui partid de opoziţie, chiar singurul, a fost invitat (...) N-avem ce reevalua în această privinţă, cred că a fost o relaţie normală întotdeauna cu UDMR, şi când am fost parteneri la guvernare, şi când am fost împreună în opoziţie şi când am fost unii la putere şi alţii în opoziţie", a mai susţinut Antonescu.

Preşedintele PPDD, Simona Man, le-a transmis, vineri, social-democraţilor "cuvântul lui Dan Diaconescu": "Numai PPDD vă scapă de PNL şi PC!", Victor Ponta replicând: "Cum aţi spus doamnă? Că nu ne gândisem la acest lucru, dar dacă insistaţi... Nu am închis eu OTV, dar nici nu o să-l redeschid".

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Congresul PSD, râzând, că are loc un concurs de reevaluări, pentru că Traian Băsescu îl apreciază pe Victor Ponta, iar premierul îl apreciează pe Dan Diaconescu, el adăugând: "Am şi eu o speranţă, sunt lângă Crin Antonescu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, despre "ofertele" PPDD şi UDMR:Sunt glume, o stare de spirit relaxată, rămânem pe poziţii.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu, despre "ofertele" PPDD şi UDMR:Sunt glume, o stare de spirit relaxată, rămânem pe poziţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei