Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2014 - Anul XIX, nr. 190 (5699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe drumul judeţean Pojorâta – Rarău va avea loc etapa din România a campionatului european de drift montan

Luni, 18 August 2014 (17:17:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că la sfârşitul acestei săptămâni, pe drumul judeţean Pojorâta – Rarău, va avea loc etapa din România a campionatului european de drift montan. În judeţul Suceava va avea loc una dintre cele patru etape ale Campionatului european King of Touge, competiţie care va avea loc în perioada 22-24 august în masivul Rarău şi în comuna Pojorâta. Cătălin Nechifor a spus că etapa de drift care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc pe drumul judeţean Pojorâta - Rarău, de la kilometrul 12:800 şi până la kilometrul 13:700. El a arătat că până în momentul de faţă la competiţia de pe Rarău s-au înscris 18 dintre cei mai experimentaţi piloţi de drift. „Etapa de drift va avea loc într-o zonă în care lucrăm deja pentru amenajarea unor facilităţi pentru publicul larg, inclusiv asigurarea toaletelor, dar şi spaţii adiacente în care să putem primi publicul spectator, dar să asigurăm şi fluenţa traficului către zona de munte”, a spus Nechifor.Nechifor a arătat că spectatorii care vor participa la acest eveniment vor avea la dispoziţie pentru a urmări competiţia un amfiteatru natural situat în apropierea drumului judeţean. De asemenea, pentru cei care îşi vor parca maşinile mai departe de locul competiţiei va fi asigurat transportul cu microbuze către zona în care va avea loc etapa de drift montan. Preşedintele CJ Suceava a precizat că în cursul zilei de vineri, 22 august, toate maşinile de drift participante la această etapă europeană vor fi expuse în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde de la ora 17:30 va avea loc o prezentare a tuturor participanţilor la această competiţie. Nechifor a mai spus că drumul Pojorâta - Rarău va fi închis circulaţiei rutiere în cursul zilei de sâmbătă, 23 august, între orele 8:30-13:00 şi 16:00-19:30, atunci când vor avea loc antrenamentele şi sesiunea de calificări. Drumul dintre Pojorâta şi Rarău va fi închis şi duminică, 24 august, în aceleaşi intervale orare, perioade în care vor avea loc antrenamentele şi finalele competiţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe drumul judeţean Pojorâta – Rarău va avea loc etapa din România a campionatului european de drift montan.
 Vizualizări articol: 2014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Pe drumul judeţean Pojorâta – Rarău va avea loc etapa din România a campionatului european de drift montan1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei