Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2014 - Anul XIX, nr. 190 (5699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava, în căutarea tinerilor de succes!

Suntem o organizaţie non-profit şi ne-am propus să ajutăm tinerii în orientarea lor educaţională şi profesională, prin înfiinţarea Clubului „Tineri de Succes” în şcolile, liceele şi universităţii sucevene. Clubul urmăreşte să definească şi să dezvolte calităţile fiecărui participant prin conferinţe, dezbateri, training-uri şi workshop-uri.

Echipa noastră, formată din: Cristian Gheorghe Cuciureanu - coach formator şi Aurelian David - coach teacher & speaker, alături de Nicoleta Cuciureanu şi Adriana Şutu - voluntari, a lansat o invitaţie la succes liceelor „Ştefan cel Mare”, „Mihai Eminescu” şi „Petru Muşat” din Suceava, invitaţie care a primit un răspuns pozitiv.

Aşadar, în data de 04.06.2014 a avut loc prima prezentare a proiectului nostru, la Colegiul „Ştefan cel Mare”, prezentare care s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor elevi.  Acelaşi rezultat pozitiv am obţinut şi de la liceele „Petru Muşat” şi „Mihai Eminescu” în datele de 05.06, respectiv 06.06.2014.

În cadrul acestor prezentări, elevii şi-au scos în evidenţă atât principalele lor calităţi cât şi pe cele ale colegilor, unii dintre ei au fost recompensaţi, iar la final au completat chestionare referitoare la cum definesc ei succesul şi dacă vor să ia parte sau să se implice în proiectul nostru.

Analizând răspunsurile fiecăruia dintre ei, putem afirma că Suceava nu duce lipsă de copii iscusiţi care, prin calităţile şi aptitudinile lor, vor deveni curând adevăraţi Tineri de Succes! 

Adriana ŞUTU, voluntar Asociaţia „Tineri de Succes”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava, în căutarea tinerilor de succes!.
 Vizualizări articol: 11132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceava, în căutarea tinerilor de succes!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei