Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 25 apr 2014 - Anul XIX, nr. 93 (5602)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Senatorul Gheorghe Flutur a declarat că democrat-liberalii vor avea o campanie electorală civilizată

Vineri, 25 Aprilie 2014 (16:23:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat vineri că democrat-liberalii vor avea o campanie electorală civilizată şi de nivel european. În prima zi a campaniei pentru alegerile europarlamentare, Flutur a spus că mesajul PDL pentru alegători este „Europa în fiecare casă”. „În această campanie le vom explica românilor că prin acest program al nostru ne propunem să aducem în fiecare casă mai multă Europă, asta însemnând mai multă bunăstare, civilizaţie şi siguranţă”, a explicat Gheorghe Flutur, care este şi coordonatorul campaniei electorale a PDL pentru alegerile pentru Parlamentul European. Flutur a spus că PDL are cea mai bună listă de candidaţi, în frunte cu Theodor Stolojan şi Monica Macovei, oameni care au făcut ceva pentru România şi sunt recunoscuţi la nivel european. „Pentru Suceava avem un mesaj de suflet, şi anume să voteze cu PDL, pentru că avem un sucevean pe un loc pe lista de candidaţi considerat eligibil. Este un motiv în plus să voteze lista noastră de candidaţi, care se află pe primul loc pe buletinele de vot”, a declarat liderul democrat-liberalilor suceveni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Gheorghe Flutur a declarat că democrat-liberalii vor avea o campanie electorală civilizată.
 Vizualizări articol: 1575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Senatorul Gheorghe Flutur a declarat că democrat-liberalii vor avea o campanie electorală civilizată1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(25 apr 2014, 22:06:39
sincer sa fiu ,din patriotism local , as fi votat lista pdl , dar cand am scris Orest Onofrei pe GOOGLE si am vazut cam ce palmares de politician si om de afaceri are acesta am ramas profund indignat de faptul ca pdl nu a gasit un sucevean mai bun in tot judetul pentru a/l nominaliza pentru alegerile pdl.in fine ,cine si/a asumat raspunderea aceasta va raspunde in fata tuturor membrilor de partid ca nu va avea incotr/o .daca avea bun simt si ar fi pus pe primul plan interesul partidului si al bucovinenilor candidatul respectiv ar fi refuzat acea nominalizare . de curiozitate am sa verific si candidati din alte tari ale UE sa vad daca mai sunt asemena specimene pe listele ptr.alegerile europarlamentare si cred ca si alti alegatori ar trebui sa procedeze la fel sa vedem ce oameni alegem sa ne reprezinte tara in P.E.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei