Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 189 (5396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalul Suceava

Medicii au reuşit să-i salveze piciorul motociclistului rănit de o maşină aflată în depăşire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Intervenţie chirurgicală reuşită pentru motociclistul de 31 de ani, din Vicovu de Sus, rănit miercuri la amiază într-un accident rutier petrecut pe DN 2, în apropiere de intersecţia spre Pătrăuţi, când o maşină aflată în depăşire l-a izbit violent pe tânăr, proiectându-l la mai bine de 50 de metri distanţă, pe câmpul de la marginea drumului.

Internat în secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, cu multiple fracturi deschise la piciorul stâng şi o fractură de bază de craniu, victima, Daniel Ungureanu, a fost stabilizată de medici şi are şanse reale de a rămâne fără sechele majore.

Dacă iniţial se punea problema ca tânărul să-şi piardă piciorul stâng din cauza unei infecţii care risca să se răspândească în corp, după o operaţie care a durat şapte ore şi în cadrul căreia medicii au intervenit asupra fracturilor de la genunchi şi gleznă, pericolul a fost îndepărtat. Totuşi, următoarele 24 de ore sunt decisive pentru motociclistul de 31 de ani, deoarece nu este exclusă posibilitatea apariţiei unor complicaţii. Dacă totul va decurge normal, Daniel Ungureanu va suporta o a treia intervenţie chirurgicală, la femur, în zilele următoare.

Ieri, medicii s-au arătat optimişti şi în ceea ce priveşte evoluţia leziunilor craniene şi cerebrale suferite de tânăr, despre care spun că nu necesită deocamdată o intervenţie chirurgicală, ci doar tratament medicamentos şi repaus la pat.

Daniel Ungureanu conducea o motocicletă Suzuki, spre Suceava, când a fost lovit de un autoturism Renault, care venea din sens opus. El nu a fost observat de şoferul maşinii, Daniel Cazancu, în vârstă de 35 de ani, din Suceava, care a intrat în depăşire şi a pătruns pe contrasens fără a se asigura, intrând practic în faţa motociclistului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicii au reuşit să-i salveze piciorul motociclistului rănit de o maşină aflată în depăşire.
 Vizualizări articol: 2245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Medicii au reuşit să-i salveze piciorul motociclistului rănit de o maşină aflată în depăşire5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   O veste buna! trimis de
(16 aug 2013, 11:22:48
Ma bucur pt acest tanar care avea piciorul varza ca i-a putut fi salvat. Totusi inseamna ca medicii suceveni nu-s chiar atat de tampiti cum isi "doreau" unii mai zilele trecute prin nu stiu ce articol.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei