Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 81 (5288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Frumuseţe, la alt nivel

Zeci de persoane au venit la Endermo Clinic cu cupoanele gratuite din Monitorul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Zeci de persoane au trecut pragul Endermo Clinic din municipiul Suceava, cu cupoanele gratuite decupate din paginile ziarului Monitorului de Suceava în care au apărut articolele de prezentare a clinicii de înfrumuseţare şi sănătate de pe strada Mărăşeşti.

„Au fost în ultimele două săptămâni peste 50 de persoane care au venit cu acele cupoane gratuite să ne testeze aparatele şi să se convingă că avem tehnologii de ultimă generaţie care întrec în rezultate sala de forţă sau fitness, oferind metode revoluţionare de slăbire, remodelare, detoxifiere, regenerare, întinerire şi înfrumusețare, sau aparatele pentru tratarea problemelor tenului prin metodele de lifting nonchirurgical”, a declarat managerul clinicii Endermo Clinic, Daniela Popovici, care a subliniat faptul că şi în perioada următoare vor apărea în ediţiile cotidianului nostru (n.r.-chiar şi în ediţia de astăzi) cupoane prin care se va oferi o ședință gratuită la unul dintre aparatele clinicii şi prin care, poate cel mai important, cititorii pot beneficia de consiliere din partea specialiștilor Endermo Clinic.

Daniela Popovici explică că o bună parte dintre clienții veniți cu cupoanele decupate din ziar ştiau de mai multă vreme de existenţa clinicii, însă au tot ezitat să intre să vadă despre ce este vorba, găsind tot felul de motive, de regulă de ordin financiar.

„Unora dintre clienţi li s-a spus de la alte saloane din oraș că la noi ar fi scumpe serviciile. Şi cine a spus asta e rău intenţionat. O şedinţă de 30 de minute, de exemplu, la unul dintre aparatele de la Endermo Clinic are rezultate pe care le poţi obţine în zeci de ore de antrenament la sala de gimnastică. La ora actuală, Endermo Clinic are cea mai avansată şi complexă tehnologie pe piaţa serviciilor de înfrumuseţare, nu numai din Suceava, ci şi din multe alte judeţe ale Moldovei. Noi îi invităm pe toţi cei care doresc să decupeze cupoanele din Monitorul şi să vină să vadă personal despre ce este vorba la Endermo Clinic, să se convingă de calitatea serviciilor noastre”, continuă Daniela Popovici.

 

Cei mai mulţi clienţi au testat aparatele minune - Huber Motion Lab şi Cellu M6 Endermolab

Majoritatea celor care au decupat cupoanele din Monitorul de Suceava şi s-au prezentat cu acestea la Endermo Clinic au dorit să testeze Huber Motion Lab, o tehnologie unică în România, o întreagă sală de fitness, forţă, gimnastică, într-un singur aparat.

„Este o tehnologie inovatoare, fie că doreşti să-ţi remodelezi corpul, să îţi întăreşti anumite grupe musculare sau să te antrenezi într-o anumită ramură sportivă. O şedinţă durează 35 de minute, iar primele rezultate apar chiar de la început”, explică George Morari, kinetoterapeutul Endermo Clinic.

Câteva minute la Huber Motion Lab sunt echivalentul a două ore la sala de fitness, iar după numai un abonament la acest aparat, susţin specialiştii clinicii, pierdeți 10% din masa de grăsime şi câștigați două kilograme de masă musculară.

“Clienţii au testat şi un alt aparat revoluţionar în domeniul esteticii şi remodelării corporale - Cellu M6 Endermolab”, precizează kinetoterapeutul George Morari.

Clientul îmbracă un costum special LPG, se întinde pe patul din piele premium şi este masat cu ajutorul unor role mecanice, al căror rol este diferit: slăbire, tonifiere şi resculptare, netezire. O tehnică non-invazivă, fără efecte secundare, dar cu rezultate spectaculoase.

Cellu M6 Endermolab are şi o a doua componentă, cea de endermolift –remodelare facială sau lifting facial nechirurgical. 100% natural, pentru eliminarea acelor pungi de la oboseală din jurul ochilor, riduri, subțiere a feţei, inclusiv a bărbiei duble, regenerare celulară şi multe altele.

Folosite împreună, cele două aparate au rezultate spectaculose. În 16 şedinţe, potrivit studiilor făcute, scad 5 centimetri în talie, avem 16% reducere din grăsimea localizată pe abdomen, 5% din masa totală de grăsime şi 100% eficacitate în arderea grăsimilor.

 

Ce mai găsiţi la Endermo Clinic

Cellu M6 Endermolab şi Hubber Motion Lab sunt doar o parte dintre tehnologiile cu care este dotată clinica de pe strada Mărăşeşti.

Clienţii au la dispoziţie şi biostimularea cu Ultratone de la Futura-pro, un aparat revoluţionar în domeniul stimulării musculare, o procedură noninvazivă, cu mult mai performantă decât electrostimularea de care ştie toată lumea.

Există la Endermo Clinic şi aparate care fac minuni cu feţele clienţilor -- Hydradermie lift, Hydraclean, sub binecunoscutul brand internaţional Guinot, Beauty Defect Repair, aparate care vă scapă de riduri, acnee, de cicatrici, iar faţa vă întinereşte de la o şedinţă la alta printr-un lifting non-chirurgical.

De asemenea, în clinica de pe strada Mărăşeşti se găseşte şi Oxy-life, aparat pe care îl foloseşte celebra cântăreaţă Madonna şi care  combină acţiunea masajului conectival cu infuzia de oxigen, care introduce în profunzimea pielii ingredienţii activi.

Tehnic SPA de la Guinot este duşmanul celulitei şi are rol şi în subțierea picioarelor şi a taliei.

La Endermo Clinic, cu ajutorul unui aparat denumit Anthelia, se pote face şi epilare definitivă, prin tehnica luminii intens pulsate.

Tot aici, printr-un sistem de pulverizare SunJunkie, se aplică pe corp o „brumă” fină automatizată de soluţie bronzantă, pentru un bronz perfect în 30 de minute, noninvaziv, care ţine cel puţin două săptămâni.

 Centrul de înfrumuseţare de pe strada Mărăşeşti are în ofertă şi tratamentul de împachetări cu parafango şi thalassalgo care detoxifică, exfoliază, hrăneşte şi relaxează pielea.

Rezultatele sunt spectaculoase: la fiecare şedinţă se pierd 2 până la 5 centimetri din ţesutul adipos, iar după zece şedinţe se obţine pierderea a 4-6 kilograme.

La Endermo Clinic se află şi Kryolan Professional, care este de peste şapte decenii specialistul nr. 1 în produse profesionale de make-up pentru teatru, film şi televiziune pe plan global.

O gamă ce include peste 16.000 de produse în 750 de nuanţe, care promite şi satisface orice dorinţă a unui make up artist.

 

Fiecare client beneficiază de o schemă individuală de tratament

Managerul Endermo Clinic, Daniela Popovici, explică că tratamentele clinicii presupun multă muncă din partea personalului, dar şi a persoanelor care beneficiază de ele.

Pentru fiecare client în parte, specialiştii clinicii întocmesc o schemă individuală de tratament pentru a obţine rezultatul dorit, în funcţie de stilul de viaţă al clientului. 

“Plecăm de la trei principii, ţinând cont de dezvoltarea fizică sănătoasă, în primul rând, şi armonioasă, ca efect obţinut: planul alimentar-sănătos, mişcarea şi componenta psihică - odihnă. Realizând un balans în aceste principii obţinem cu ajutorul tratamentelor rezultatul dorit. În funcţie de client, alegem tot timpul ce este mai bun şi ce se potriveşte mai bine pentru a ne atinge obiectivele. Gama largă şi variată a aparaturii şi produselor pe care le folosim ne permite lucrul acesta, iar brand-urile de renume ne garantează eficienţa tratamentelor care sunt efectuate în condiţii maxime de igienă şi siguranţă”, arată Daniela Popovici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de persoane au venit la Endermo Clinic cu cupoanele gratuite din Monitorul.
 Vizualizări articol: 2142 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Zeci de persoane au venit la Endermo Clinic cu cupoanele gratuite din Monitorul1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sanatate

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei