Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 81 (5288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Băişanu a încercat să-l excludă din PNL Suceava pe liderul tinerilor, Cătălin Pintea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a încercat, fără succes, să-l excludă din partid pe liderul interimar al tinerilor liberali suceveni, avocatul Cătălin Pintea. În şedinţa de vineri a Biroului Politic Judeţean al PNL Suceava, Alexandru Băişanu a propus excluderea lui Cătălin Pintea, precizând că acesta ar fi adus „atingeri imaginii partidului”. Băişanu l-a acuzat pe Pintea că ar fi făcut mai multe critici la adresa hotărârilor Biroului Politic Judeţean, dar şi de faptul că nu a avut o activitate politică serioasă în cadrul Organizaţiei Municipale Suceava. „Conform statutului PNL, toţi cei care denigrează imaginea partidului, prin contestarea hotărârilor Biroului Judeţean, pot fi sancţionaţi cu excluderea din partid. Lucrurile acestea se discută în partid, şi nu în presă”, a declarat liderul liberalilor suceveni.

Propunerea lui Alexandru Băişanu nu a avut sorţi de izbândă în urma votului exprimat de membrii Biroului Politic Judeţean al PNL Suceava. Astfel, 11 membri ai biroului au votat împotriva excluderii lui Cătălin Pintea din PNL Suceava, opt au votat pentru excludere, existând şi trei abţineri.

Deşi propunerea făcută de Băişanu nu a avut susţinere în rândul majorităţii membrilor din conducerea PNL Suceava, acesta a spus că această sancţiune nu a fost totuşi de competenţa Biroului Politic Judeţean. Alexandru Băişanu a explicat că decizia cu privire la excluderea lui Cătălin Pintea a fost „transferată” către Organizaţia Municipală Suceava a PNL, liderul tinerilor liberali suceveni fiind membru al acestei structuri.

„Votul în Biroul Judeţean arată că în PNL există democraţie, că există puterea votului şi că fiecare poate să voteze în baza propriilor convingeri”, a spus Băişanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu a încercat să-l excludă din PNL Suceava pe liderul tinerilor, Cătălin Pintea.
 Vizualizări articol: 2427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Băişanu a încercat să-l excludă din PNL Suceava pe liderul tinerilor, Cătălin Pintea1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Schimbare...in rau trimis de
( 8 apr 2013, 11:27:58
Dl Baisanu, de cand sunteti parlamentar, v-ati schimbat in rau, impresia mea este ca nu va mai ajunge nimeni la ,,nas''.Imi doream sa ramaneti la fel, dar se pare ca puterea va ''innegrit mintea''.Pacat, deoarece sucevenii credeau in d-voastra.
2.   * trimis de
( 8 apr 2013, 12:14:16
supozitorul constipaţiei politice sucevene
îşi foloseşte un tăiş al sabiei în interiorul PNL
să facă ceva util societăţii i-e prea lene
e activ, însă, CINSTEI, să-i pună .. ghilimelelehappy
3.   Pacea de la Murighiol trimis de
( 8 apr 2013, 12:45:47
In septembrie 2012, la momentul înţelegerii de la Murighiol dintre PNL şi PSD referitoare la alegerile legislative care urmau, s-a pus şi problema numirii procurorilor-şefi Liderii PSD au ridicat problema unui schimb cu Traian Băsescu: şefia Parchetului General revenind USL iar cea a DNA – lui Traian Băsescu, prin Codruţa Kovesi. Poziţia liderilor liberali fiind una de temporizare, în vederea alegerilor, Laura Codruţa Kovesi a fost trimisă la Bruxelles pentru un scurt intermezzo, altfel extrem de util în activitatea de lobby. Lobby propriu.Astăzi PSD-UNPR au în legislativ 38%, iar alianţa PNL-PC undeva aproape de 30%. O diferenţă de 8% ce poate echivala cu guvernarea mono ☭ ră şi pierderea alegerilor prezidenţiale.Crin Antonescu şi PNL au arătat că loialitatea nu este o chestiune de algoritm.Dar loialitatea, precum independenţa – costă. Şi, de cele mai multe ori, răsplata este trădarea.
4.   Cosmarul gazelor de sist trimis de
( 8 apr 2013, 15:38:13
In iarna 2012 in tara si Suceava nu se manifesta numai contra regimului Basescu.Se manifesta si contra exploatarii gazelor de sist.Guvernul Boc a inghetat contractul cu Chevron in urma protestelor.Dar vedem ca guvernul Ponta vrea sa reporneasca acest contract cu toata viteza .Dragnea a invocat exemplul SUA, unde se exploatează gaze de şist.Dragnea, despre gazele de şist: "N-am văzut demonstraţii în America, n-am văzut cutremure în America, n-am văzut alunecări de teren".Ia sa vedem domnul Dragnea:
Merită menţionate câteva date din experienţa americană în domeniu. În ceea ce priveşte poluarea apei, Departamentul de Protecţie a Mediului al statului Pennsylvania a înregistrat 1614 cazuri de încălcare a normelor legale locale (pe suprafaţa de exploatare a şistului Marcellus) într-un interval de doi ani şi jumătate (2008-2010), din care două treimi au avut impact asupra mediului.
5.   Cosmarul gazelor de sist trimis de
( 8 apr 2013, 15:40:35
În 2009, Agenţia pentru Protecţia Mediului a statului Wyoming a documentat infectarea apei cu chimicale utilizate la extracţia prin fracturare la 11 din cele 39 de sonde verificate, dar şi cu diverse hidrocarburi specifice.Fracturarea hidraulică poate induce cutremure mici, cu magnitudinea cuprinsă între 1 şi 3 grade pe scara Richter. În statul american Arkansas, rata de producere a cutremurelor mici a crescut de zece ori în ultimii ani, existând temeri că la baza lor stau forajele efectuate pe suprafaţa şistului Fayetteville. În regiunea Fort Worth s-au înregistrat cel puţin 18 cutremure uşoare după decembrie 2008. Numai în orăşelul Cleburne s-au înregistrat şapte cutremure în lunile iunie şi iulie 2009, în condiţiile în care nu s-a înregistrat niciun cutremur în ultimii 140 de ani. În aprilie 2011, în oraşul britanic Blackpool s-a înregistrat un cutremur de 1,5 grade, urmat de unul de 2,5 grade (ambele pe scara Richter) în iunie 2011. Compania care executa foraje în zonă a oprit activitatea, aşteptând rezultatele investigaţiei demarate de autorităţi.
6.   Am spus! trimis de
( 8 apr 2013, 21:48:48
radumamii=baisanu
6.1  RE: Am spus! trimis de
(11 apr 2013, 02:50:47
Eu as zice ca RADUMAMII=Baisanu !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei