Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2014 - Anul XIX, nr. 229 (5738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident tragic

Un om de afaceri din Mălini, la volanul unui Audi A 6, a murit în timp ce depăşea o coloană de maşini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din Mălini a murit, ieri după-amiază, în urma unui accident rutier, din primele date de anchetă ale poliţiei rezultând că bărbatul, aflat la volanul unui autoturism Audi A 6, a lovit frontal o maşină de pe contrasens în timpul unei depăşiri.

Tragicul accident s-a petrecut în jurul orei 17.45, pe DN 2E, care leagă municipiile Fălticeni de Gura Humorului, pe raza comunei Cornu Luncii, cunoscută ca zona cea mai periculoasă, din cauza unei întinse porţiuni de şosea în aliniament, unde se circulă cu viteză.  

Constantin Ştefănoaia, om de afaceri în domeniul prelucrării lemnului, se deplasa pe direcţia Spătăreşti -  Cornu Luncii şi, rezultă din ancheta poliţiei, a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, fără a observa la timp o autoutilitară Mercedes Sprinter care venea din sens opus.

A urmat un impact frontal, extrem de violent, în urma căruia autoturismul Audi A 6 a fost transformat într-un morman de fiare. Bărbatul de la volan a fost găsit decedat de primele echipaje ajunse la faţa locului.

La volanul autoutilitarei care circula regulamentar se afla Arcadie Plămadă, în vârstă de 47 de ani, din Vicovu de Sus, care a suferit şi el leziuni, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Constantin Ştefănoaia era proprietarul unui gater din satul Sasca, din comuna Cornu Luncii, iar accidentul s-a produs aproape de sediul firmei, pe când bărbatul pleca spre domiciliu, la Mălini.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un om de afaceri din Mălini, la volanul unui Audi A 6, a murit în timp ce depăşea o coloană de maşini.
 Vizualizări articol: 12039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 9 voturi
Un om de afaceri din Mălini, la volanul unui Audi A 6, a murit în timp ce depăşea o coloană de maşini3.359

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 oct 2014, 09:58:24
Merita sa-ti cumperi Sprinter
2.   Pacat!!!! trimis de
( 6 oct 2014, 09:05:26
Sa-i fie dar nelinistea uitata. Sa il iubeasca Bunul Dumnezeu, Asa cum pe pamant o data, El i- a iubit pe toti din jurul sau!!!
3.   Pacat!!! trimis de
( 6 oct 2014, 09:10:32
Te-au plans ieri cand te- au condus pe ultimul drum toate rudele, toti prietenii, toate cunostintele... Te- a plans tot Maliniul... Nu te vom uita niciodata... Nu avem cum! Dumnezeu sa iti dea linistea de care aveai atata nevoie, sa te aseze in randul dreptilor si sa iti odihneasca sufletul!!!
4.   Pacat!!! trimis de
( 6 oct 2014, 09:23:36
Ai fost si vei ramane un exemplu demn de urmat prin tot ceea ce ai facut! Ati fost si veti ramane un exemplu in ceea ce priveste notiunea de FAMILIE ! De acolo de sus calauzeste- i drumul in viata si vegheaz- o pe Cristina asa cum facut- o timp de 17 ani ! Pentru ca acum , mai mult ca niciodata, are nevoie de asta ... Dumnezeu sa te ierte!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei