Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2014 - Anul XIX, nr. 229 (5738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivist

Fura din case, cu un ciorap de damă tras pe faţă şi mănuși pe mâini

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 47 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, fiind acuzat că a spart mai multe case de pe raza municipiului Suceava, din care a furat bijuterii și alte bunuri de valoare.

Anchetatorii susţin că inculpatul, Marin Tocariu, din județul Botoşani, recidivist, purta mănuşi de fiecare dată când se ducea la furat, pentru a nu lăsa amprente, iar pe cap îşi trăgea un ciorap de damă.

Faptele au fost comise în perioada august-septembrie a.c., valoarea totală a prejudiciului fiind estimat la 46.500 de lei.

Primul furt pentru care a fost dat pe mâna judecătorilor a fost comis în dimineața zilei de 25 august a.c., în jurul orei 8.00, când inculpatul, arată anchetatorii, a forţat fereastra de la o casă de pe strada Tudor Vladimirescu, iar din interior a sustras mai multe bijuterii din aur, aproximativ 165 de grame.

Pe 31 august, în jurul 7.00, tot prin forțarea unei ferestre, a intrat într-o casă de pe strada 6 Noiembrie, de unde a sustras un lănțișor de aur cu cruciuliță și o verighetă.

Pe 5 septembrie, prin același mod de operare, a pătruns într-un imobil de pe strada Ion Creangă, de unde a furat mai multe bijuterii, o tabletă, dar şi alte bunuri.

La această din urmă faptă, Tocariu, arată anchetatorii, a avut un complice, faţă de care s-au disjuns cercetările într-un alt dosar penal.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, pe 11 septembrie, tot dimineața, botoșăneanul şi complicele său (acesta din urmă asigura paza) au vrut să spargă o nouă locuință, a unui afacerist, de pe strada I.G. Sbiera. Marin Tocariu a escaladat gardul, însă mai mulţi câini de pază l-au determinat să sară înapoi, iar în scurt timp în zonă a apărut un echipaj de poliţie care l-a imobilizat, ulterior botoşăneanul fiind arestat preventiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fura din case, cu un ciorap de damă tras pe faţă şi mănuși pe mâini.
 Vizualizări articol: 2286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fura din case, cu un ciorap de damă tras pe faţă şi mănuși pe mâini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei