Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iul 2014 - Anul XIX, nr. 169 (5678)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 24 – 30 iulie

„Geamantanul de vacanță”, Tombolă cu premii

În perioada 21 iulie - 10 august, Shopping City Suceava îți umple geamantanul de vacanță cu sute de premii pentru vară și te trimite în Turcia, într-un sejur de vis, all inclusive, pentru două persoane. Shopping City vine în ajutorul celor care se pregătesc de vacanță, oferindu-le șansa de a câștiga instant, o gamă largă de produse utile pentru sezonul estival. Astfel, în această perioadă, iubitorii de plajă vor putea câștiga ochelari de soare, produse Avon, eșarfe, rogojini și mingi de plajă. Pentru a beneficia de premiile puse la bătaie în cadrul campaniei „Geamantanul de vacanță”, clienții sunt invitați să facă cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele aflate în incinta Shopping City și să se prezinte la Info Point-ul amplasat în zona magazinului Leonardo pentru a-și încerca norocul la masa cu zaruri.

 

Expoziția de pictură “Concret şi Imaginar”

Filiala Suceava a Uniunii Artiştilor Plastici din România vă invită să vizitaţi expoziţia “Concret şi Imaginar”, găzduită la City Gallery din incinta Shopping City Suceava. Membrii filialei artistice au expus pictură, grafică şi arte decorative.

 

Cursuri gratuite de dans pentru copiii începători

Shopping City Suceava invită toţi copiii la cursurile de dans gratuite pentru începători, oferite de Şcoala de dans Fly Dance Studio. Aceştia au ocazia să înveţe diferite stiluri de dans, precum: vals lent, vals vienez, quick step, tango, slow fox, samba, cha-cha, passo doble, rumba sau jive. De altfel, pasionaţii vor putea dansa şi în paşi de salsa, bachata, merengue sau tango argentinian. Cursurile se desfăşoară în City Gallery, din incinta Shopping City Suceava, în fiecare luni şi miercuri, între orele 17:00-18:30.

 

Sărbătoare la Poiana Stampei

Timp de trei zile, comuna Poiana Stampei va deveni centrul de atracţie al turiştilor din Bazinul Dornelor. Aici au loc, în perioada 25-27 iulie, activităţi cultural-artistice şi distractive în cadrul unor manifestări devenite deja tradiţionale, Festivalul Naţional „Fiii Satului. Tradiţii de pe Valea Dornei” şi cea de-a doua ediţie a masterclass-ului de vioară şi violoncel “Muzica la altitudine”.

 

Joi, 24 iulie

Expoziţie de pictură

La „Galeria Tuturor – fără resentimente”, din incinta Centrului comercial „Zimbrul” din municipiul Suceava, se deschide, la ora 14.00, expoziţia de pictură cu genericul „Dialog”, a artistului plastic Vasile Anghel Siminiuc.

 

Vineri, 25 iulie

Zilele comunei Poiana Stampei

Manifestările organizate de Primăria şi Consiliul Local Poiana Stampei, Casa de Cultură, Şcoala Gimnazială Poiana Stampei, în parteneriat cu Autoritatea Naţională pentru Turism, Asociaţia “Cele mai frumoase sate din România” şi ANTREC România, vor începe vineri, la ora 10,00, cu concursurile de îndemânare silvică. De la ora 14,00, după deschiderea festivă a Sărbătorii comunei Poiana Stampei va fi vizitată rezervaţia naturală Tinovu Mare, iar în sala de spectacole a Casei de Cultură va avea loc Simpozionul “Mâncare tradiţională – energie vie pentru viaţă”, va fi vizionat filmul “Cel mai frumos sat din comuna Poiana Stampei”, iar un juriu din care nu vor lipsi specialiştii în peisagistică şi arhitectură urbană va desemna satul care a câştigat competiţia în anul 2014. Înainte de café concertul tarafului “Poieniţa”, participanţii la masterclass-ul de vioară şi violoncel “Muzica la altitudine”, pregătiţi de Ştefan Horvath, concert maestru al Filarmonicii din Basel, şi Răzvan Suma, binecunoscut muzician nu numai în România, ci şi în străinătate, vor susţine un recital extraordinar.

 

Sâmbătă, 26 iulie

Evocare şi lansare de carte

Sub egida Consiliului Judeţean Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” şi Fundaţia Culturală „Leca Morariu” organizează, de la ora 11.00, o manifestare pe tema „Călătoriei”, în cadrul căreia va avea loc evocarea lui Leca Morariu (25 iulie 1888 - 15 decembrie 1963) şi lansarea cărţii „Cititoarea, călătoarea”, de Doina Cernica. Prezintă: Monahia Elena Simionovici, Liviu Papuc, Alis Niculică, Nicolae Cârlan şi Ioan Ieţcu.

 

Zilele comunei Poiana Stampei

Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată competiţiilor sportive, atletism, ciclism, volei, fotbal, tenis de masă. De la ora 14,00, în Parcul Primăriei va fi prezentat modul de preparare a mâncărurilor tradiţionale din zonă, iar în vecinătatea casei muzeu se va desfăşura Târgul Meşterilor Populari. De la ora 15,00, pe râul Dorna vor porni bărcile pneumatice într-o competiţie de river-rafting, iar de la ora 20,00, tinerii sunt aşteptaţi la scena din Parcul Primăriei la un spectacol de muzică, dans şi jocuri de lasere. Printre invitaţi se numără şi cunoscuta trupă Compact.

 

Duminică, 27 iulie

Zilele comunei Poiana Stampei

După slujba religioasă oficiată de un sobor de preoţi la biserica din centrul comunei, va avea loc parada militară, parada portului popular şi parada căruţelor. Înainte de întâlnirea cu fiii satului, la Monumentul eroilor va avea loc o slujbă de pomenire a celor care s-au jertfit pentru ţară. De la ora 14,00, în cadrul unui spectacol folcloric vor evolua alături de solişti şi formaţii din Bazinul Dornelor: Călin Brăteanu, Ansamblul „Arcanul” din Suceava, Laura Lavric şi Orchestra Populară „Rapsozii Botoşanilor”, dirijată de Ioan Cobâlă.

 

Competiție de șah la Shopping City

Clubul Sportiv Șah Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, organizează de la ora 10:00 Memorialul „Costică Fodor”, competiție dedicată iubitorilor de șah din județele Suceava și Botoșani. Concursul se va desfășura în sistem Open, structurat în două turnee distincte: turneul A pentru seniori și turneul B pentru copii și juniori. Câștigătorii vor fi premiați de sponsori.

 

Kids City – ateliere de creație Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creație și distracție, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici și creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, începând cu ora 12:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găsește exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Copiii vor putea participa la atelierul “Amintiri din vacanță” în cadrul căruia vor decora rame foto. Cei mici îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei