Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 nov 2011 - Anul XVI, nr. 262 (4860)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spărgători

Aproape 35.000 de euro furaţi din apartamentul patronului de la Cristaxi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de 32.000 de euro şi 11.000 de lei au fost furaţi dintr-un apartament de pe strada Mărăşti, din municipiul Suceava, imobilul aparţinând patronului firmei de taxi Cristaxi, Cristian Chihaia, în vârstă de 37 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, furtul a fost reclamat joi după-amiază, în jurul orei 15:50. Patronul firmei de taxi le-a spus poliţiştilor că, în lipsa lui, persoane necunoscute au pătruns în locuinţă, de unde i-au sustras suma de bani menţionată anterior.

Judiciariştii trimişi la faţa locului au constatat că uşa de la intrarea în locuinţă nu prezenta urme de forţare, iar în interiorul locuinţei nu erau urme de răvăşire sau răscolire, semn că hoţii au ştiut exact unde să caute.

Tot joi a mai fost spart un apartament, de data aceasta în cartierul George Enescu. Tot cu chei potrivite, hoţii au intrat în locuinţa respectivă, aparţinând unui tânăr în vârstă de 30 de ani, şi au sustras mai multe bijuterii din aur în valoare de aproximativ 5.000 de lei.  

„În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 35.000 de euro furaţi din apartamentul patronului de la Cristaxi.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Aproape 35.000 de euro furaţi din apartamentul patronului de la Cristaxi3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 5 nov 2011, 14:12:05
Misterioase sunt căile Domnului , adevărat !
Nu mai sunt miracole dar mici minuni sunt zilnic
Nu le vedem fiindcă trăim pe : totul sau nimic
Şi mult prea uşor ne pripim când e vorba de Păcat

Nu mai citim aşa de mult , nu ne strunim nici limba
Judecăm dar nu ne place să fim judecaţi
Nu ne place să trăim nici ca duşmani dar nici ca fraţi
Şi nici nu ştim câtă ,, otravă ’’ ne-ascunde .. saliva

De ce ? nici asta nu ştim ! o fi din prostie
Sau din ,, modernismul ’’ ce credem că l-am dobândit
Am dat pe nimic ce era de nepreţuit
D-asta avem acum ( la propriu şi la figurat ) .. sărăcie
2.   Bre abcdare cocalare !!! trimis de
( 5 nov 2011, 14:32:58
Te astept in continuare sa prestezi pe rand cu toate conturile tale. Te platesc si-n bani si-n natura ca sa te scap de saracie. Poate asa nu-ti vei mai plange de mila aici. Numai de saracia duhului n-am cum sa te scap. Doctorii de la Burdujeni vor incerca s-o faca. Jur ca nu vor reusi...
2.1  RE: Bre abcdare cocalare !!! trimis de
( 5 nov 2011, 16:25:51
Tu dai dovada de cocalar in cazul asta. E dreptul lui sa se exprime liber la fel ca si tine. Daca nu te intereseaza ce spune atunci nu citi. M-am saturat de imbecili ca tine care au impresia ca`s miezu` din fanta si care cred ca pot spune altora cum sa-si traiasca viata.
2.2  RE: Bre abcdare cocalare !!! trimis de
( 5 nov 2011, 18:00:36
băi YOYO , văi , băsescienii , şi tu ( în mod special ) eşti atât de prost încât nu ştiu cum de nu-ţi tai gâtu' când te bărbiereşti .. unde vezi tu (în vorbele mele de mai sus) că-s sărac ??? SUNTEM SĂRACI NOI , SUCEVENII ... din cauze numai de Flutur ştiute , isteţule
2.3  RE: Bre abcdare cocalare !!! trimis de
( 5 nov 2011, 18:45:44
postul de mai sus l-am făcut de pe mobil şi-am cam bâlbâit-o ( la început ) .. îmi cer scuze
2.4  RE: Bre abcdare cocalare !!! trimis de
( 6 nov 2011, 21:55:11
Si sclavii au voie sa compuna???...e dreptul lui sa`i compuna lui mata dobitocule,te-ai saturat tu de imbecili,cacaciosi cu vagin ce sunteti,pokahontas expirati,sa compuna in pwula mea la editura Romana daca e atat de meserias,``si-ai cam balbait`o tu..``de cand te-ai nascut o balbai,SARACULE!!!!!!!!!!!!!...nimeni nu`i vinovat ca sunteti niste paduchi fara posibilitati,fie ca se schmiba regim dupa regim politic,azi il blamezi pe Flutur,maine pe Ponta...in principiu tu trebuie sa gasesti un vinovat...si de foame te exprimi in``versuri``purulente,sincer nu-ti mai citesc de mult mizeriile dar cand vad ca recidivezi imi vne sa te ung cu  ☭  pe fatza...pe tine si cei ca tine!
2.5  RE: Bre abcdare cocalare !!! trimis de
( 6 nov 2011, 21:56:59
...apropos,care MOBIL???...tu si acum comunici cu porumbei voiajori,SARACULE:)))
3.   Nimic trimis de
( 5 nov 2011, 15:45:13
este mai rau decit coruptia
4.   :) hot de la hot fura. trimis de
( 5 nov 2011, 17:17:39
acum probabil isi va aduce aminte de toti angajatii neplatiti..sau prost platitlaughing
5.   Comentariu trimis de
( 5 nov 2011, 17:53:53
de unde atitia bani daca este criza????????????????????????? mult ca sigur din exploatarea unor oameni,profitand de haosul creeat de guvernarea boc-aneata.
5.1  RE: Comentariu trimis de
( 5 nov 2011, 18:32:15
Nu exploateaza nici un om domle. A avut noroc chior in viata si atat. Omul are cam 200 de masini inscrise la dispecerat * 1 milion fiecare => scoate 200 milioane pe luna constant de f multi ani. Are 4-5 angajate la dispecerat care iau cam 800 RON pe luna deci are un profit net cam de 150 mil pe luna numai din dispecerat. Mai are taxiurile lui, mai tine cartea de munca la unii soferi independenti care nu au chef sa-si faca firma, iaca scoate 200-250 mil pe luna profit curat de f. multi ani. Bafta lui ca l-a prins pe fostul patron intr-un moment delicat al vietii si i-a comparat dispeceratul care mergea/merge f bine.
6.   Se intoarce roata trimis de
( 6 nov 2011, 03:06:48
Numai asa isi aminteste de cum au indurat altii foame, ca sa ii duca lui bani. Doar eu stiu cum mancam doi covrigi pe zi ca sa ii duc lui taxe presupuse de el. Vezi d-le Chihaia? Acest ''om'' nu trebuie plans pt ca este un mare hot, inainte sa te fure, te pune sa semnez ca esti deacord sa fii furat. UN SARLATAN.
7.   Comentariu trimis de
( 7 nov 2011, 10:56:37
probabil ca nu aveai alternativa!
8.   Hotul striga hotii trimis de
( 9 nov 2011, 15:15:37
Nu vreau sa fiu rautacios, dar acest domn CRISTIAN CHIHAIA, trebuia sa se astepte la asa ceva la cat rau a facut el multor persoane care aveau si cate 3-4 copii acasa si stateau bietii oameni in fata lui in genunchi implorandul sa ii lase sa lucreze pt 20-30 lei pe zi....Nu cred ca avea aceasta suma in casa , dar oricum de 4-5000 euro l-au usurat, dar nu il plangem noi pe acest PATRON (sarlatan).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei