Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2011 - Anul XVI, nr. 237 (4835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale în trafic

Maşini încărcate cu ţigări de contrabandă, trase pe dreapta de poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei autoturisme care transportau ţigări de contrabandă au fost trase pe dreapta în cursul zilei de miercuri, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în total fiind confiscate aproximativ 20.000 de pachete de ţigări.

Cea mai mare cantitate a fost găsită într-un VW Transporter, oprit în trafic miercuri noapte, pe DN 17, pe raza comunei Şcheia. La volan se afla un anume Constantin Pruteanu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Rădăuţi, iar în microbuz au fost găsite nu mai puţin de 14.990 de pachete de țigări Viceroy, cu banderole fiscale din Ucraina.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Un alt şofer care a fost prins cu ţigări în maşină şi care şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei este Ovidiu Bucur, în vârstă de 26 de ani, tot din municipiul Rădăuţi.

Când poliţiştii i-au făcut semn să oprească maşina, miercuri, în jurul orei 10:40, pe raza oraşului Solca, la intersecţia DN 2E cu DN 2K, Ovidiu Bucur a călcat pedala de acceleraţie, însă a fost ajuns din urmă de poliţişti.

Respectivul avea în maşină 4.000 de pachete de ţigarete Doina, în valoare de 36.000 lei, de provenienţă Republica Moldova.

Ţigări de contrabandă au confiscat în aceeaşi zi şi poliţiştii de frontieră, după ce-au oprit pe raza comunei Straja două autoturisme, conduse de doi indivizi din Ulma. Una dintre maşini avea rol de antemergător, iar cealaltă era încărcată cu 1.430 de pachete de ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini încărcate cu ţigări de contrabandă, trase pe dreapta de poliţie.
 Vizualizări articol: 4293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Maşini încărcate cu ţigări de contrabandă, trase pe dreapta de poliţie4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru pruteanu trimis de
( 7 oct 2011, 12:34:35
acum vezi si tu cum e la arest praduitorule ca multi au mers acolo din cauza ta,, cine stie poate te intalnesti cu vreo unul si te intorci fetita, oricum am auzit ca-ti place.
2.   Om al legii trimis de
( 7 oct 2011, 13:00:32
parca puteanu avea o firma de paza OTT nu? acum face transport valori ca si tigarile sunt o valoare totusi. succes domnul pruteanu si servici usor.
3.   Ai cazut si tu praduitorule trimis de
( 7 oct 2011, 13:33:10
titi pruteanu e doar sageata ca ala nu are bani sa treaca strada 30 de baxuri valoreaza 600 mil vechi n-are cum sa fie marfa lui el sa riscat pentru citeva milioane acolo sa aiba de tigari cu timbru romanesc doar ca acum le fumeaza in arest.vezi cum e acolo? oare ai fost dat in praduiala?
4.   A cazut trimis de
( 7 oct 2011, 14:07:28
titi e combinatia lu" Iurescu alt paduche care face numai combinatii dastea fatale.cam in ultima vreme erau vazuti des la barfa
5.   Completare trimis de
( 7 oct 2011, 16:28:28
daca mamik cu turcul nu-l mai sponsorizeaza, titisor a ajuns la disperare si a si comiso.CE FACE SI FOAMEA DIN OM daca-l putem numi om ca praduitorii nu fac parte din categoria oamenilor. sper sa ajungi la botosani sa vezi cum e acolo .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei