Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 oct 2011 - Anul XVI, nr. 237 (4835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control la „pont”

Garda de Mediu a amendat Primăria Dorneşti pentru gunoaiele aruncate aiurea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un comentariu publicat pe pagina de internet de unul dintre cititorii cotidianului „Monitorul de Suceava” a reprezentat punctul de plecare pentru un control al comisarilor Gărzii de Mediu. Informaţiile furnizate s-au adeverit, iar Primăria Dorneşti, pe teritoriul căreia erau depozitate gunoaiele, a fost amendată cu 10.000 de lei. Comisarii de Mediu au întocmit şi un plan de măsuri de ecologizare a zonelor, responsabili fiind cei de la Primăria Dorneşti.

„Am descoperit trei zone cu probleme şi am luat măsurile legale care se impun. Vreau să mulţumesc pe această cale cititorului care a postat acel comentariu şi îi aşteptăm şi pe alţi cetăţeni să ne sesizeze cu privire la orice problemă de mediu din judeţ”, a declarat Diana Găşpărel, şefa Gărzii de Mediu Suceava.

Contactat telefonic, Gheorghe Luţa, primarul din Dorneşti, s-a declarat indignat de atitudinea celor care au considerat că trebuie să arunce gunoiul în câmp.

„Am strâns şi gunoaiele, am plătit şi amenda. Din păcate, la noi nu are cine strânge gunoaiele, că de aruncat sunt prea mulţi care o fac. Îi vom urmări pe cei care înţeleg să facă acest lucru şi îi vom amenda drastic. Legea trebuie respectată, şi de noi, ca primărie, dar şi de oameni”, a spus primarul din Dorneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Garda de Mediu a amendat Primăria Dorneşti pentru gunoaiele aruncate aiurea.
 Vizualizări articol: 623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garda de Mediu a amendat Primăria Dorneşti pentru gunoaiele aruncate aiurea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa da trimis de
( 7 oct 2011, 13:06:01
Cu placere, cu foarte multa placere. Probabil dl primar ar fi putut face altceva ptr comuna cu banii platiti pe amenda dar eu am crescut pe malul raului si de ani si ani sunt probleme cu gunoaiele (si alea aruncate si alea care le arunca).
In orice caz sunt ultrauimit si placut impresionat ca cineva a dat atentie comentariului meu.
2.   Apa trece ...bolovanii ramina! trimis de
( 7 oct 2011, 13:22:47
As face si eu o sesizare referitoare la mizeria de nedescris de pe albia apei ce trece prin Vatra Moldovitei (localitate de interes major in turismul sucevean)dar stiu ca primarul e membru PDL si cred ca-mi racesc gura...pardon tastatura de pomana !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei