Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Unde să mai încapă şi fotbalul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

E limpede că anul acesta avem un campionat mai încins ca de obicei, cu vreo 4-5 echipe care chiar joacă fotbal: CFR, Vaslui, Pandurii, Astra, Petrolul. Ba chiar şi Steaua, care deşi se află pe locul 1 mie mi se pare că joacă mai prost decât cele 5 amintite. Am urmărit marţi meciurile din Cupă, unde cel puţin Petrolul şi Dinamo s-au chinuit rău până să se califice în dauna... nimănui. Asta vorbeşte de la sine şi despre felul în care echipele noastre tratează meciurile presupus uşoare şi implicit despre autorespectul fotbaliştilor. Despre respectul faţă de spectatori, telespectatori şi suporteri, mai bine nu deschidem discuţia. De aici se desprinde de la sine concluzia că fotbalul în sine aproape că nu prezintă importanţă. Sunt încă foarte multe datorii de achitat, foarte multe poliţe de plătit, în toate direcţiile: de la om la om, de la club la club, de la om la club – al lui sau al altuia. Cum ar fi disputa dintre Becali George şi băiatul ăla de se crede patron la Dinamo, parcă Săvulescu. Cum să mai fie loc şi de fotbal, dacă pe ăla îl freacă grija de opţiunile la pat ale ăluilalt, iar ăsta e preocupat să demonstreze lumii nu ce bărbaţi are el în teren, ci cât de bărbat este el însuşi, înainte şi după divorţ? Cum să încapă şi fotbal, dacă un arbitru (aţi văzut cred, că am intuit corect ce a fost în capul lui Crăciunescu ăl’ mic cu penaltiurile alea hazlii) explică – întâi lui „tati”, iar prin intermediul lui şi nouă – că la primul penalty ştia că a greşit, dar a lăsat-o aşa (!!!), iar pe al doilea l-a fluierat „în compensaţie” (ptiu!, ca la farmacie, la „compensate”!)... că tot era marcat încă dinaintea meciului de relaţia ostilă dintre el şi Dinamo!!! Invers, adică fraternă, nu ostilă, mi s-a părut relaţia dintre Ceahlăul şi Bistriţa, amintind chiar de străvechea relaţie intercooperatistă. Cred că la 4-0 pentru Ceahlăul, cel mai tare se bucura „Lordul”, adică borfaşul ăl’ bătrân, Pădureanu, care se ştie că are o intuiţie nebună a scorurilor-fluviu la care, când e nevoie, pierde echipa lui. Sunt convins că a „ghicit” şi acest 0-4. casele de pariuri ştiu de ce. Apropo: unde dracu’ să mai încapă şi fotbal?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde să mai încapă şi fotbalul?.
 Vizualizări articol: 838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde să mai încapă şi fotbalul?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei