Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 sep 2012 - Anul XVII, nr. 226 (5131)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs de fotografie

„Suceava, un judeţ intercultural”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Iniţiativă Interculturală al Tinerilor din Judeţul Suceava - INTERCOOLT organizează, în cadrul proiectului „Tineret pentru Interculturalitate”, finanţat de Comisia Europeană prin programul „Tineret în Acţiune”, concursul de fotografie cu genericul „Suceava, un judeţ intercultural”.

 

Concursul este destinat elevilor de liceu, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, rezidenţi ai judeţului Suceava. Participanţii pot înscrie în concurs o singură fotografie, însoţită de o descriere, data şi locaţia unde a fost făcută fotografia.

Fotografiile trebuie să includă motive interculturale, persoane sau obiecte reprezentative temei din genericul concursului.

Participanţii vor putea trimite imaginile prin accesarea online a formularului de înscriere (http://concurs.intercoolt.ro).

Perioada de înscriere în concurs este 24 septembrie - 24 octombrie a.c. Regulamentul concursului poate fi accesat de participanţi la adresa menţionată.

Imaginile vor fi jurizate de o echipă formată din fotografi profesionişti, membri ai comunităţilor etnice locale şi un membru al grupului INTERCOOLT. Vor fi evaluate viziunea, expresivitatea şi relevanţa temei propuse.

Cele mai bune 50 de fotografii vor fi etalate în cadrul unei expoziţii care va avea loc la Clubul Artelor Vizuale, din incinta Shopping City Suceava. Marele premiu va consta într-un voucher pentru un curs de artă fotografică. Cele mai bune şase fotografii vor fi premiate cu tricouri, cărţi, stick-uri USB, agende.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Suceava, un judeţ intercultural”.
 Vizualizări articol: 579 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Suceava, un judeţ intercultural”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei