„D-lui ministru de culte și instrucțiune de la Viena…”
„Dar ce să dicem despre Rădăuți? Aice, unde este vatra Românilor, unde aproape 90% din locuitori sunt curat Români, aceștia nu-s de feliu considerați în aspirațiunile sale cătră o cultură mai înaltă. Nici o singură clasă paralelă românească la gimnasiu nu li înlesnesce studenților români propășirea în studii. Aceasta e de neaudit și de necredut! Tocmai asupra acestui ținut ar trebui să îndrepte bărbații cu influență privirile și atențiunea deosăbită a D-lui ministru și să-i ceară luarea măsurilor necesare”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 10, Suceava, Octomvrie 1887.
„Meseriașii Bucovinei”
„Situația cetățenimii românești din orașele Bucovinei a devenit tot mai grea. Ea se compune, în mare parte, din meseriași cari, dela isbucnirea răsboiului, au rămas lipsiți de câștig. Cojocarii Siretiului stau, de lungă vreme, în nelucrare, căci, deși ar fi de lucru, lipsesc pieile, producțiunea în țară fiind micșorată și importul din România fiind oprit. Același lucru e și cu cismarii din Suceava. Ar avea de lucru pentru oraș și district, însă materialele trebuincioase sunt atât de scumpe încât din toată munca nu mai rezultă nici un câștig. Cel mai greu o duc pietrarii, zidarii, lemnarii și dulgherii cari formează numărul cel mai mare de meseriași”.
„Viața Nouă”, Anul III, nr. 165, Octombrie 1915.
„Aeroportul de la Salcea”
„Zilele acestea au început lucrările de modernizare ale aeroportului de la Salcea. Pista de beton care se construiește va avea o lungime de 1430 m, o lățime de 30 m și va fi încadrată cu acostamente asfaltate de cîte 7,5 m lățime fiecare. Noua pistă va înlesni aterizarea și decolarea avioanelor de mare capacitate și cu viteze superioare. În același timp a început construirea unui drum de acces, asfaltat, cu lungime de 3,2 km care va lega aeroportul de orașul Suceava”.
„Zori Noi”, Anul XX, nr. 5539, Suceava, Octombrie 1965.