„Jefuirea pădurilor”
„În Pojorâta se află un negustor făimos de lemnării cu numele Șabse Brukner, care din nimic s’a ridicat în scurt timp la avuție mare, mai cu seamă prin negustoria bună ce a făcut-o până nu de mult cu lemnul din pădurea fondului religionar. Se dice că o mare parte din pădurea cumpărată de la fond a mers fără răfuială la feresteele lui Brukner. După spusa martorilor, să fie fondul de treideci până la patrudeci de mii lei păgubit de Brukner. Urmărit fiind da jandarmi, Brukner a fugit de acasă și a stat îndosit vr’o dece edile până și-a pus toate la cale, apoi s’a reîntors earăș”.
„Patria”, Anul IV, nr. 372, Cernăuți, Vineri în 21 Ianuarie 1900.
„Modificarea tarifului pentru scrisori”
„Cu începere dela 1 Ianuarie 1930, taxa scrisorilor pentru prima unitate de greutate (20 de grame) se mărește de la 5 lei la 6 lei. Taxa scrisorilor locale rămâne ca și până acum de lei 4, tot astfel rămânând nemodificată și taxa de 2 lei pentru fiecare greutate suplimentară.”
„Cuvântul Țărănimii”, Anul IX, Nr. 125, Ianuarie 1930.
„Păhărelul e de vină”
„Și la GAC Mitoc-Suceava există un cerc pentru cultura plantelor de cîmp și 50 de cursanți înscriși, dornici să învețe cît mai multe lucruri interesante. Pînă acum, la acest cerc, s-au ținut doar 5 lecții. Motivul, lectorul cursului, inginerul agronom al gospodăriei, M.S., a lipsit motivat aproape o lună și jumătate. În locul lui a rămas tehnicianul agronom I.M. El a neglijat ținerea lecțiilor din cauza…păhărelului. De multe ori colectiviștii se adună în sală, așteaptă 2-3 ore și apoi pleacă dezamăgiți. Lectorul nu vine și nici nu comunică unde se află. Cursanții însă știu bine…”.
„Zori Noi”, Anul XVII, nr. 4706, Suceava, Vineri 25 ianuarie 1963.