Elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea“ Moldovița au încondeiat ouă și au pregătit colăcei, în cadrul săptămânii „Să știi mai multe, să fii mai bun”. Un grup de elevi din clasele V-XII i-au învățat pe elevii de la Școala Gimnazială „Ion Erbiceanu”, din localitatea Erbiceni, județul Iași, să încondeieze ouă, în timp ce elevii mai mici, din clasa I-a A, și-au transformat sala de clasă într-un veritabil atelier de patiserie. Sub îndrumarea profesoarei pentru învățământ primar Diana Belei Priscorneac, părinții și elevii au „transformat” făina în colăcei, steluțe, inimioare. Delicatesele, în care micuții au pus mult suflet și imaginație, au ajuns în expoziția școlii, „Produse de Paști din Moldovița”. Elevii clasei a VI-a A „au călătorit”, cu ajutorul inginerului Casian Balabasciuc, în lumea mistică a huțulilor, în cadrul proiectului „Huțulii – între mit și realitate”, coordonat de profesoara Dănuța Mitric.