„La Dumbrăveni” (III)
„În mai multe articule lungi și obositoare provoacă această foae ca orașele Cernăuți și Rădăuți și comunele celelalte să fie decorate pentru întâmpinarea Alteței Sale imperiale, prințului de coroană Rudolf, numai cu stindarde și cu flamure negru-galbene, ear nici într’un chip cu albastru-roș, care este colorul țării. În aceste articule aflăm ceva nou, că adecă colorul albastru-roș este esclusiv al Românilor și însemnează dominarea și subjugarea celorlalte națiuni în țară, ear’ negru-galben represintă centralismul”.
„Revista Politică”, Anul II, nr. 5, Suceava, 15 Iuli 1887.
„Din Vatra Dornei” (II)
„Din cauza proastei aprovizionări cu carne, orașul suferă de lipsa ei. Afară de cei de la restaurante și câteva persoane privilegiate, cari iau toată carnea bună de la măcelari, nu se poate căpăta nici o bucată de carne bună în oraș. Credem că primăria îi poate obliga pe măcelari de a vinde în primul rând carne suficientă și în al doilea rând de a o vinde la toți, fără nici o deosebire, respectând prețurile tarifare”.
„Glasul Bucovinei”, Anul XIX, nr. 4865, 28 Iulie 1936.
„La Broșteni”
„La Broșteni se află într-un stadiu avansat construcția a 120 de apartamente. Constructorii șantierului TCMM Frasin depun eforturi pentru a termina execuția acestora la 1 august a.c., cu două luni mai devreme față de termenul stabilit. Prin darea în folosință a noilor blocuri, numărul apartamentelor construite pentru mineri la Ostra, Broșteni și Pîrîul Ursului, se apropie de cifra de o mie. Acestora li se adaugă trei cămine cu 570 de locuri”.
„Zori Noi”, Anul XXIII, nr. 6714, Suceava, Joi 17 iulie 1969.