Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 286 (5493)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voinea nu ştie dacă pensiile vor putea fi plătite majorate chiar din luna ianuarie

Duminică, 8 Decembrie 2013 (13:50:27)
Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, susţine că prin promulgarea legii bugetului asigurărilor sociale pe 2014, fără promulgarea bugetului de stat, se creează o stiuaţie fără precedent şi nu se poate spune dacă este posibilă plata pensiilor majorate încă din prima lună a anului."Este o situaţie fără precedent şi juriştii trebuie să-şi exprime opinia. Pensiile vor creşte, dar creşterea va fi plătită retroactiv dacă nu intră în vigoare toate legile. Bugetul asigurărilor sociale primeşte transfreruri de la bugetul de stat", a spus Voinea la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de ProTV.Pensiile vor creşte cu 3,76% de la 1 ianuarie 2014.Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că bugetul nu a sosit la promulgare, că se aşteaptă să primească legea luni şi că o poate analiza, înainte de a lua o decizie, până pe 29 decembrie, el precizând că va promulga imediat bugetul asigurărilor sociale."Voi promulga imediat bugetul asigurărilor sociale, nu am nimic de reproşat acelui buget. (...) În aceeaşi zi când va veni, îl voi şi promulga. L-am urmărit, nu are decât nişte rezerve rezonabile. Din acest punct de vedere, domnul prim-ministru poate să stea liniştit", a spus Băsescu.Parlamentul a adoptat, miercuri, bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2014.Şeful statului a precizat, în mai multe rânduri, că va respinge bugetul, în condiţiile în care acesta conţine creşterea accizei la carburant.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voinea nu ştie dacă pensiile vor putea fi plătite majorate chiar din luna ianuarie.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voinea nu ştie dacă pensiile vor putea fi plătite majorate chiar din luna ianuarie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei