Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 195 (5402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniel Cioabă a primit coroana, sceptrul şi lanţul tatălui său

Vineri, 23 August 2013 (13:41:50)

 Daniel Cioabă a fost încoronat, vineri, rege al romilor din România, el primind astfel coroana, sceptrul şi lanţul cu însemnele casei regale care i-au aparţinut tatălui său, Florin Cioabă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce Dorin Cioabă a fost încoronat rege internaţional al romilor şi i-a fost pusă pe cap o coroană nouă, realizată vineri dimineaţă din 24 de monede din aur de 24 de karate, a avut loc o a doua ceremonie.

Astfel, fiul cel mic al lui Florin Cioabă, Daniel, a primit coroana tatălui său, sceptrul şi lanţul cu însemnele casei regale, fiind desemnat rege al romilor din România. Ceremoniile au avut loc în casa familiei Cioabă, lângă sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă.

Cei doi fii, Daniel şi Dorin Cioabă, au primit apoi binecuvântarea mamei lor, s-au îmbrăţişat, iar membri ai familiei au strigat: "Trăiască regii!".

Dorin Cioabă anunţase, anterior, că, în calitate de rege internaţional al romilor, se va ocupa de relaţia casei regale cu întreaga comunitate a romilor din lume, iar fratele său cel mic, Daniel, va avea "atribuţiunile de conducere în ţară".

Dorin Cioabă a anunţat, de asemenea, că întreaga avere a tatălui său va fi moştenită de către Daniel Cioabă, iar lui îi va rămâne ceea ce l-a învăţat tatăl său în timpul vieţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, în faţa casei a sosit carul alegoric în urma căruia se va forma cortegiul funerar, cei aproximativ 2.500 de oameni prezenţi la locuinţa familiei Cioabă aşteptând scoaterea sicriului din casă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi transportat la cimitir cu un TIR cu platformă. Astfel, sicriul va fi aşezat pe un piedestal amplasat pe o platformă de câţiva metri, trasă de un cap tractor.

Pe TIR au fost puse mai multe steaguri, între care cel al Uniunii Europene, al României, al Casei regale a romilor (albastru cu verde), dar şi cel al romilor (verde, alb, portocaliu)

În curtea palatului se află şi o fanfară care va însoţi cortegiul funerar.

Poliţia a închis circulaţia pe două benzi în direcţia în care va porni cortegiul funerar, iar celelalte două au fost resemnalizate cu benzi reflectorizante, maşinile circulând în dublu sens.

Traseul de la locuinţa familiei Cioabă, aflată pe Şoseaua Alba Iulia, la ieşirea din oraş, şi până la Cimitirul Municipal, aflat la ieşirea din Sibiu spre Păltiniş, este de aproximativ 7 kilometri. Cortegiul funerar va opri la fiecare intersecţie mare, pentru rugăciune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Cioabă a primit coroana, sceptrul şi lanţul tatălui său.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Cioabă a primit coroana, sceptrul şi lanţul tatălui său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei