Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Preşedinţii CJ PNL i-au solicitat lui Nicolăescu explicaţii privind măsurile din Sănătate

Marţi, 19 Martie 2013 (17:54:25)

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, marţi, că preşedinţii de CJ ai PNL, reuniţi la Bucureşti, i-au solicitat ministrului Sănătăţii Eugen Nicolăescu să le ofere mai multe explicaţii privind măsurile pe care vrea să le introducă în Sănătate, arătând că ministrul va discuta cu aceştia în acest sens.

"Azi (marţi - n.r.) am avut o întâlnire la PNL şi cu marii aleşi, cu preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii marilor oraşe, după aceea o întâlnire şi cu miniştrii liberali ai Cabinetului Ponta. Am discutat diverse lucruri, foarte multe teme, între care şi aceasta (trecerea direcţiilor de sănătate la autorităţile locale, n.r.) dar nu sub titlul de nemulţumire. S-a solicitat - şi i-am transmis acest lucru domnului ministru Nicolăescu - s-a solicitat mai multă comunicare, mai multe explicaţii, mai multe argumente în legătură cu o măsură sau alta", a spus Antonescu.

Liderul PNL Crin Antonescu a admis că ministrul Nicolăescu a prezentat măsurile legislative pe care doreşte să le implementeze la nivelul grupurilor parlametare, dar nu le-a discutat şi cu preşedinţii de Consilii Judeţene.

"Domnul ministru Nicolăescu a făcut într-adevăr prezentarea in extenso a legislaţiei pe care doreşte să o introducă şi a schimbărilor pe care doreşte să le introducă, dar a făcut-o, cum era şi normal, în grupurile parlamentare. El a fost şi la grupurile liberale, la PSD şi la Cameră şi la Senat. E un om serios, tenace şi riguros organizat. Nu a apucat să discute cu preşedinţii de Consilii Judeţene, o va face şi asta-i tot", a spus Antonescu.

Întrebat dacă se va rezolva şi problema banilor pe care preşedinţii de CJ îi solicită pentru autorităţile sanitare care vor trece în subordinea lor, Antonescu a spus că el nu discută probleme care sunt de resortul miniştrilor PNL.

Ministerul Sănătăţii a lansat un dezbatere publică un proiect de HG de reorganizare a ministerului potrivit căruia direcțiile de sănătate publică județene se reorganizează în opt autorități regionale, având în subordine 34 de oficii județene de sănătate publică, iar serviciile județene de ambulanță, în opt servicii regionale, cu 33 de staţii regionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Preşedinţii CJ PNL i-au solicitat lui Nicolăescu explicaţii privind măsurile din Sănătate.
 Vizualizări articol: 743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Preşedinţii CJ PNL i-au solicitat lui Nicolăescu explicaţii privind măsurile din Sănătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei