Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 64 (5271)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragicomic

Un botoşănean de 46 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce şi-a băgat o sticlă în anus

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

 

Un caz cu adevărat delicat a ajuns în atenţia medicilor urgentişti din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, în weekendul ce tocmai a trecut.

Extrem de jenat, după ce a realizat că nu mai exista o altă soluţie, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Botoşani a cerut ajutorul medicilor pentru a-i scoate din anus o sticlă de 500 de ml. Pacientul nu a apelat serviciul unic de urgenţă 112, ci a preferat să se prezinte singur la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) unde, după ce a solicitat paznicului informaţii despre locaţia UPU, i-a povestit acestuia că şi-a introdus obiectul străin în timp ce urmărea filme pentru adulţi.

Bărbatul a fost consultat de medicii urgentişti, care l-au transferat la laboratorul de radiologie pentru a i se efectua o radiografie, pentru ca mai apoi să fie preluat de medicii Secţiei de Chirurgie, unde a fost dus în sala de operaţii pentru a realizarea intervenţiei chirurgicale în vederea extragerii corpului străin.

Potrivit dr. Tiberiu Brădăţan, purtător de cuvânt în cadrul SJU Suceava, „după ce și-a dat seama că sticla i-a rămas blocată în anus, bărbatul s-a prezentat la spital, unde le-a povestit medicilor situația. S-a intervenit chirurgical, s-a extras corpul străin, iar pacientul se află într-o stare bună, se recuperează. În prezent, pacientul este internat în Secţia de chirurgie a spitalului şi, probabil, perioada de spitalizare va mai dura câteva zile.”. Acesta a declarat că astfel de cazuri au ajuns în atenţia medicilor urgentişti suceveni extrem de rar.

„Cazuri asemănătoare care au ajuns la UPU Suceava au fost puţine, pot fi numărate pe degetele unei singuri mâini”, a mai declarat Brădăţan.

 

Trage ponoasele gestului său aberant

Pe cât de penibilă, pe atât de complicată este situaţia botoşăneanului de 46 de ani, acesta prezentând fisuri anale grave cauzate de dilataţia mare a anusului. Cu toate că urmările gestului botoşăneanului nu sunt deloc puţine şi uşor de suportat, acesta se poate considera norocos că sticla nu s-a spart.

„Urmările unui astfel de gest pot fi foarte grave şi pot pune în pericol viaţa celui care încearcă astfel de experienţe. Dacă sticla s-ar fi spart, cioburile i-ar fi provocat leziuni foarte serioase celui în cauză”, a mai afirmat dr. Brădăţan. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un botoşănean de 46 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce şi-a băgat o sticlă în anus.
 Vizualizări articol: 7687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.77/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 13 voturi
Un botoşănean de 46 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce şi-a băgat o sticlă în anus2.8513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lumea TV ca mediu de experienta... trimis de
(19 mar 2013, 11:56:23
cine-si lasa usa casei deschisa ajunge intr-un final sa fie vizitat de hoti si sa-i fie furate din casa lucrurile cele mai de pret.

tot asa si cine nu-si pazeste ochii(poarta mintii) ajunge ca in situatia prezentata mai sus.adica vine vrajmasul si-i ia omului mintile.

atentie parinti la cum va disrugeti copiii cu televizoarele, atentie educatoare DE LA GRADINITE !!! ca educatia nu se face cu televizorul ci cu RABDAREA PEDAGOGICA.

sunt multi parinti care nu-si explica de ce copiii lor devin hiperactivi, au probleme de atentie(ADHD),unii au apucaturi violente si deficiente mari de invatare pe masura ce cresc. apoi atitudini antisociale cand sunt adulti.

orele pierdute la internet si tv sunt cauza.

cati din cei ce privesc ORICE LA TELEVIZOR inteleg ca in momentele vizionarii, creierul omului intra in ceea ce se numeste SCA(stare de constiinta alterata)? vizionarea TV are un caracter hipnotic si creaza dependenta.

umbla vorba ca un sut in fund e un pas inainte. sper ca pt. eroul nostru, o sticla-n fund sa fie prilej de meditare... ca a fost destul de aproape de moarte.
asa ca data viitoare pazeste frate ochii!

2.   SUGESTIE trimis de
(19 mar 2013, 14:00:22
DAT VIITOARE INCEARCA CU O DAMINGEANA,POATE O SA INTRI IN ,,CARTEA RECORDURILOR''! I DISTUL DI MARI,VEZI,UAI N-AUZI???
2.1  RE: SUGESTIE trimis de
(19 mar 2013, 15:31:32
O sa intre in CURtea recordurilor!laughing
3.   * trimis de
(19 mar 2013, 15:12:31
ca sî şii bini ( bini di tăt )
trebi bagatî pân' la fund..în fund
condiţia-i sî aibî bontu' rotund
sî facî (orgasmologic) prăpăd !!!happy
4.   Eu zic ca medicii greseste... trimis de
(19 mar 2013, 19:29:58
Gandesc ca botosaneanul era un individ exagerat de practic si dupa ce a golit jumatatea de votca , s-a grabit sa o recupereze , asteptand-o la celalalt capat al matului , cu sticla bagata in anus. In mintea lui afectata de criza o fi dorit sa faca in perpetuum debile cu alcool.
5.   Trimis trimis de
(19 mar 2013, 21:06:02
Un individ cu putin creier,un obsedat sexual nimic altceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei