Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mai 2010 - Anul XV, nr. 107 (4398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hadăr: Preşedintele a spus că nu se poate schimba acum Guvernul, dar după vreo două luni mai vedem

Luni, 10 Mai 2010 (15:21:26)

Preşedintele "Alma Mater", Anton Hadăr, a declarat, la Realitatea FM, că în discuţiile de duminică de la Cotroceni a fost atins şi subiectul remanierii guvernamentale, el susţinând că şeful statului a spus că nu se poate lua o astfel de măsură acum, "o lună - două", "dar mai vedem după aceea".

"Chiar eu i-am spus de Guvern, că nu are eficienţă şi că ar trebui Guvernul schimbat. A stat, s-a gândit şi a zis: "domn'e, cred că nu se poate acum, o lună - două, dar mai vedem după aceea». (...) A spus că nu este decis să facă pasul acum, pentru că este un moment greu şi nu se schimbă conducerea Guvernului în aceste clipe", a susţinut Anton Hadăr.

El a făcut referire şi la faptul că, în timpul întâlnirii, preşedintele Traian Băsescu ar fi ameninţat că se ridică şi pleacă, nemulţumit de discuţiile cu Bogdan Hossu.

"Domnul Bogdan Hossu a reuşit de două-trei ori să-l scoată din pepeni pe preşedinte, care a ameninţat chiar că se ridică şi pleacă", a spus liderul "Alma Mater".

Întrebat care au fost motivele pentru care şeful statului ar fi avut această reacţie, Hadăr a răspuns: "L-a atacat, metaforic, (...) în legătură cu situaţia în care se află ţara, socotindu-l părtaş la starea deplorabilă în care se găsesşte România acum, pe lângă Guvern, (...) era şi domnia sa socotit drept principal vinovat. Am venit cu soluţii care nu l-au mulţumit în legătură cu ieşirea din această stare şi preşedintele n-a agreat agresivitatea cu care domnul Hossu se manifestă uneori, lucru normal pentru un preşedinte al celei mari mari confederaţii din România".

Preşedintele "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu a vrut să plece de la discuţiile cu liderii confederaţiilor sindicale în timpul prezentării propunerilor sindicaliştilor, fiind nemulţumit de ideile acestora.

Întrebat de ce a vrut preşedintele să plece din întâlnirea cu sindicatele, Bogdan Hossu a răspuns: "Nu îi plăcea răspunsul. Crede că este deţinătorul adevărului absolut".

Preşedintele "Cartel Alfa" a mai spus că divergenţele cu Traian Băsescu au început în momentul în care sindicatele au început să-şi prezinte ideile, preşedintele spunându-le că dacă nu acceptă varianta propusă de el pentru reducerea cheltuielilor bugetare, se poate merge pe varianta FMI, care presupune majorarea TVA şi a impozitelor.

Preşedintele Traian Băsescu a discutat, duminică, mai bine de trei ore cu liderii confederaţiilor sindicale, întâlnirea având loc la cererea sindicaliştilor, după ce şeful statului a anunţat măsuri de reducere a pensiilor, a fondului de salarii şi a subvenţiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hadăr: Preşedintele a spus că nu se poate schimba acum Guvernul, dar după vreo două luni mai vedem.
 Vizualizări articol: 477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hadăr: Preşedintele a spus că nu se poate schimba acum Guvernul, dar după vreo două luni mai vedem0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei