Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mai 2010 - Anul XV, nr. 107 (4398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iresponsabil

Un poliţist de frontieră, băut la volan, a provocat un grav accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un agent al Poliţiei de Frontieră a provocat un grav accident de circulaţie, vineri seară, după ce, aflat în timpul liber, s-a urcat băut la volan şi, la un moment dat, a scăpat volanul de sub control, izbind în plin un autoturism ce circula regulamentar pe contrasens.

Potrivit Poliţiei, accidentul s-a petrecut, vineri seară, în jurul orei 20:15, pe DN 2 E, pe Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus.

Autoturismul condus de Cătălin Nechita, în vârstă de 37 de ani, agent principal la Sectorul Poliţiei de Frontieră Vicov, a intrat în coliziune laterală cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr din comuna Bilca, Ionel C., în vârstă de 30 de ani.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă (fractură claviculă) a unei pasagere din autoturismul ce se deplasa regulamentar, Adriana M., în vârstă de 24 de ani, precum şi rănirea uşoară a lui Ionel C..

Poliţistul de frontieră a scăpat fără leziuni, însă s-a ales cu dosar penal, după ce, pus să sufle în aparatul etilotest, a fost găsit cu o alcoolemie în sânge de 0,88 la mie în aerul expirat.

Paralel cu dosarul penal şi cercetările poliţiei, nici mai marii Poliţiei de Frontieră nu au rămas indiferenţi şi au decis constituirea de urgenţă a Consiliului de disciplină pentru a discuta cazul agentului Cătălin Nechita.

„Va fi sancţionat disciplinar şi riscă de la diminuarea salariului pentru trei luni până la destituirea din serviciu”, ne-a declarat, ieri, agentul Ovidiu Sasu, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un poliţist de frontieră, băut la volan, a provocat un grav accident rutier.
 Vizualizări articol: 3847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Un poliţist de frontieră, băut la volan, a provocat un grav accident rutier2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nesimtire trimis de
(10 mai 2010, 13:06:34
mie scraba ca astfel de paraziti lucreaza in slujba noastra a cetatenilor. Ce cauta nesimtitul asta cu alcolemia lui pe un drum public? simplu "las' ca daca ma opreste cineva suntem colegi si ma iarta" asta e gandirea magarilor astia.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei