Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 ian 2009 - Anul XIV, nr. 1 (3987)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Daniela Andreescu, consilier legislativ la Preşedinţie, numită secretar general al Guvernului

Luni, 5 Ianuarie 2009 (18:29:39)

Consilierul de stat la Departamentul Constituţional Legislativ din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, Daniela Nicoleta Andreescu, fost secretar de stat PD în Ministerul Muncii, a fost numită secretar general al Guvernului, prin decizie a premierului Emil Boc.

Daniela Nicoleta Andreescu a fost numită secretar de stat la SGG şi va exercita atribuţiile secretarului general al Guvernului, conform deciziei premierului.

În urmă cu două săptămâni, Ion Moraru (PSD) a fost numit secretar de stat la SGG, ca secretar general adjunct al Guvernului.

În vârstă de 45 ani, Daniela Andreescu a lucrat la Institutul de Proiectări Construcţii de Maşini, la Întreprinderea Vulcan Bucureşti, a fost jurisconsult în cadrul Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România, consilier juridic în cadrul Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor Libere din România, şef Departament Juridic - în cadrul CNSLR - Frăţia, director adjunct - în cadrul MMPS, Direcţia Legislaţie şi Contencios. ea a mai lucrat ca şi consilier la Ministerul Industriei şi Comerţului, magistrat asistent la Curtea Supremă de Justiţie, Secţia Contencios Administrativ, judecător la Tribunalul Bucureşti, Secţia comercială, iar din februarie 2002 până în ianuarie 2005 a fost judecător TMB - detaşat în funcţia de Director la Oficiul pentru Migraţia Forţei de Muncă.

Daniela Nicoleta Andreescu a deţinut, din 28 ianuarie 2005, postul de secretar de stat din partea PD în Ministerul Muncii, la Departamentul pentru muncă în străinătate, post pe care l-a părăsit în aprilie 2007.

După ce a plecat de la minister, Andreescu l-a acuzat pe ministrul liberal al Muncii Paul Păcuraru că încalcă legea prin concedierea fără aviz a persoanelor angajate în instituţie. La rândul său, Păcuraru a acuzat-o că apără "un anume grup de interese".

Păcuraru a susţinut că Daniela Nicoleta Andreescu "îndruma" persoanele care solicitau obţinerea unui loc de muncă în străinătate să ia avize şi atestate de la "furnizorii" aflaţi "în legături de interese directe cu Elena Udrea, fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, şi soţul acesteia, Dorin Cocoş".

În noiembrie 2007, Daniela Nicoleta Andreescu a fost numită în funcţia de consilier de stat la Departamentul Constituţional Legislativ din cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniela Andreescu, consilier legislativ la Preşedinţie, numită secretar general al Guvernului.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniela Andreescu, consilier legislativ la Preşedinţie, numită secretar general al Guvernului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei