Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2008 - Anul XIII, nr. 284 (3965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tăriceanu:Trebuie să găsim cât mai repede o soluţie pentru a da stabilitate şi un nou guvern

Marţi, 2 Decembrie 2008 (16:16:13)

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat marţi, înainte de sedinţa BPC că politicienii trebuie să găsească cât mai repede o soluţie politică pentru a da stabilitate şi un guvern care să poată să guverneze România, anunţând că după repartizarea mandatelor liberalii vor avea peste 20% din mandate.

"Cred că în acest moment, în care România începe să simtă efectele crizei economice globale, va trebui să găsim cât mai repede o soluţie pentru a da stabilitate şi un guvern care să poată să guverneze România. Mă bucură acest rezultat foarte bun pe care l-a obţinut PNL”, a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul a anunţat că, după repartizarea mandatelor, liberalii vor avea "peste 20% din mandate în Parlament", menţionând că acesta este de departe cel mai bun rezultat pe care PNL l-a obţinut din 90 încoace.

"Primul lucru pe care aş vrea să-l remarc e că acum avem rezultatele aproape finale, ceea ce confirmă că pe scena politică românească s-au structurat în mod consistent trei partide politice şi un partid etnic. PNL face parte din acest grup de trei partide politice importante. După repartizarea mandatelor, noi vom avea peste 20% din mandate, în Parlament, ceea ce e de departe cel mai bun rezultat pe care PNL l-a obţinut din 90 încoace. Sigur că acum nu ne rămâne decât să respectăm votul şi voinţa populară", a spus premierul Tăriceanu.

Liderul PNL a ţinut să le mulţumească tuturor cetăţenilor care au acordat încredere prin votul lor liberalilor, vot care demonstrează "că PNL a guvernat în mod corect România, în aceşti patru ani, a obţinut rezultate importante în afirmarea României ca o ţară care este privită de pe picior de egalitate de celelalte state europene".

El a reiterat că dorinţa sa este ca liberalii să poată "contribui" ca România să meargă în continuare pe acest drum care "înseamnă o viaţă mai bună pentru cetăţeni".

Premierul a menţionat că va răspunde la întrebări la finalul şedinţei BPC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tăriceanu:Trebuie să găsim cât mai repede o soluţie pentru a da stabilitate şi un nou guvern.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tăriceanu:Trebuie să găsim cât mai repede o soluţie pentru a da stabilitate şi un nou guvern0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei