Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 dec 2008 - Anul XIII, nr. 284 (3965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CFR Călători: Trenurile Zăpezii intră în circulaţie din 14 decembrie

Marţi, 2 Decembrie 2008 (13:33:08)
Programul de iarnă "Trenurile Zăpezii 2008-2009" va începe, în acest an, de pe 14 decembrie, tinerii sub 26 de ani şi grupurilor formate din minim 10 persoane putând beneficia şi de preţuri reduse, informează, marţi, CFR Călători.

CFR Călători precizează că programul de iarnă "Trenurile Zăpezii 2008-2009" va fi valabil până în 28 februarie 2009, principalii beneficiari fiind iubitorii sporturilor de iarnă, cărora le sunt puse la dispoziţie mai multe variante de călătorie spre şi dinspre munte.

Oferta tarifară pentru călătoriile cu "Trenurile Zăpezii" se adresează tinerilor sub 26 de ani şi grupurilor formate din minim 10 persoane, fiind valabilă la toate trenurile care fac legătura între Bucureşti şi staţiunile montane de pe Valea Prahovei (Sinaia, Buşteni, Azuga, Predeal, Braşov), între Iaşi şi Vatra Dornei, Cluj-Napoca şi Vatra Dornei, dar şi trenurile care merg spre Braşov din Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca şi Suceava Nord.

Tinerii sub 26 de ani care circulă pe o rută directă, la clasa a doua şi au ca punct de plecare sau de destinaţie o staţie de pe secţia Breaza - Braşov beneficiază, de luni până joi, de o reducere de 20% din tariful de tren persoane şi tariful suplimentului de tren.

Aceeaşi reducere se acordă şi tinerilor care au ca destinaţie şi punct de plecare Vatra Dornei, respectiv Iaşi - Vatra Dornei Băi şi retur, Cluj-Napoca - Vatra Dornei Băi şi retur, precum şi posesorilor de carduri ISIC, IYTC şi EURO 26.

Pentru grupurile formate din cel puţin 10 persoane, la tren de orice rang, clasa a doua, pentru călătoriile dus-întors pe rute ce au ca destinaţie o staţie de pe secţia Breaza -Braşov sau Vatra Dornei, reducerea este de 25% din tariful de tren persoane şi tariful suplimentului de tren. Aceasta se măreşte cu 2% pentru fiecare opt persoane în plus, până la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistică de călătorie în grup "Trenurile Zăpezii" nu se aplică la grupurile care beneficiază deja de o altă reducere).

Valabilitatea biletului dus-întors este de 30 de zile de la efectuarea călătoriei de dus.

Totodată, CFR Călători aminteşte că există reduceri între 25% şi 60% la călătoriile de weekend prin oferta Cartea VSD (vineri, sâmbătă, duminică) precum şi reduceri între 10% şi 25% pentru călătoriile în grupuri mici (de două - cinci persoane) prin oferta "Minigrup 2 - 5".

Călătorii care optează pentru oferta "Trenurile Zăpezii" nu pot beneficia de alte reduceri acordate în baza unor acte normative, precizează sursa citată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR Călători: Trenurile Zăpezii intră în circulaţie din 14 decembrie.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CFR Călători: Trenurile Zăpezii intră în circulaţie din 14 decembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei