Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 26 ian 2008 - Anul XIII, nr. 21 (3702)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolăescu: România nu a avut o guvernare atât de bună din 1937 încoace

Duminică, 27 Ianuarie 2008 (15:29:20)

 România nu a avut o guvernare atât de bună cum este cea din 2005 până în prezent din 1937 încoace, în condiţiile în care primii doi ani au fost grei, “cu un Partid Democrat duplicitar, care era la guvernare şi băga mâna în banii guvernării, dar se considera în opoziţie”, declară Eugen Nicolăescu.
  Prezent sâmbătă la Conferinţa Judeţeană a PNL Covasna, vicepreşedintele PNL Eugen Nicolăescu a declarat că, din 1937 încoace, România nu a avut o guvernare atât de bună ca aceea de acum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Nicolăescu a atras atenţia delegaţilor la întrunirea PNL că este esenţial pentru partid să obţină rezultate bune la alegerile parlamentare şi la cele locale din acest an.

“Din 1937 România nu a mai avut o guvernare atât de bună cum a fost această guvernare, din 2005 încoace. În 1937 s-a terminat ultima guvernare liberală din România, iar acum reuşim să avem o altă guvernare liberală şi cred că am reuşit să facem foarte multe lucruri. Desigur, nu am făcut tot ceea ce am fi dorit”, a subliniat vicepreşedintele PNL.

“Să nu uităm că în primii doi ani nu am fost singuri la guvernare, să nu uităm că cel care a fost cel mai mare duşman al acestei guvernări a fost cel pe care noi l-am susţinut la preşedinţia României în 2004", a spus liderul liberal, care a exlicat şi "conjuncturile grele din primii ani ai guvernării", respectiv o guvernare cu "un Partid Democrat duplicitar, care era la guvernare şi băga mâna în banii guvernării, dar se considera în opoziţie”.

În opinia lui Nicolăescu, decizia eliminării PD de la guvernare, în aprilie 2007, a fost înţeleaptă şi "a limpezit puţin apele".

“Şi de atunci şi până acum oamenii văd cum muncim. Desigur, în măsura în care rezultatele sunt mai bune şi aşteptările sunt mai mari”, a adăugat Nicolăescu.

El şi-a exprimat convingerea că actualul Guvernul va reuşi să îşi finalizeze mandatul de patru ani în condiţii mulţumitoare, chiar dacă există conjuncturi nefavorabile şi “constrângeri destul de dure”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolăescu: România nu a avut o guvernare atât de bună din 1937 încoace.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolăescu: România nu a avut o guvernare atât de bună din 1937 încoace0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Burtă în sos de roşii 4 porţii - 50 minute 800g burtă de viţel fiartă500ml suc de roşii1 lingură pastă de tomate1 lingură pastă de ardei dulce2 cepe potrivite1 morcov mare4-5 fire de busuioc50ml ulei50g parmezan± sare, piper Căleşte în... Citeşte