Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2007 - Anul XII, nr. 239 (3614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministrul Remes si-a dat demisia la cererea premierului Tariceanu

Joi, 11 Octombrie 2007 (12:50:02)
"Ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a demisionat din functie la cererea premierului Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata in urma acuzatiilor de trafic de influenta formulate de Parchetul General si a imaginilor difuzate de postul public de televiziune.

In jurul orei 10.00, ministrul Remes a intrat in Palatul Victoria, pentru a avea o discutie cu premierul Calin Popescu Tariceanu. Cei doi au discutat aproape 30 de minute.

De altfel, seful executivului declarase ca in cazul in care vor aparea elemente suplimentare nu va incerca sa acopere fapte de coruptie, iar ministrul agriculturii nu ar avea decat o singura optiune, si anume sa plece din guvern. Surse liberale, citate de Rompres, sustin ca Remes si-ar fi depus demisia in alb, inca de luni, in urma unei discutii cu premierul Tariceanu.

Totodata, CSM a decis deschiderea unei investigatii legate de scurgerea, de la DNA, a probelor care-l incrimineaza pe Decebal Traian Remes.

Comunicatul Guvernului privind demisia lui Remes

Primul-Ministru Calin Popescu Tariceanu i-a solicitat in aceasta dimineata ministrului agriculturii, Decebal Traian Remes, sa isi prezinte demisia din functie, iar acesta a acceptat.

Primul-Ministru a luat aceasta decizie ca urmare a recentului scandal de presa care il are in centrul atentiei pe ministrul agriculturii considerand ca acesta nu isi mai poate exercita in mod eficient atributiile sale.

Primul-Ministru apreciaza ca, in aceasta perioada, este esentiala functionarea normala a Ministerului Agriculturii pentru concentrarea prioritara pe problemele legate de utilizarea fondurilor europene, orice alta preocupare fiind in detrimentul indeplinirii obiectivelor Romaniei in acest domeniu.

Succesorul lui Remes va fi anuntat pana la sfarsitul saptamanii

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Cornelia Spataru, a anuntat ca o propunere pentru functia de ministru al Agriculturii va fi facuta pana la sfarsitul acestei saptamani. Surse liberale sustin ca posibil succesor al lui Remes ar putea fi vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu.

Reactii la demisia lui Remes

Intr-o declaratie pentru HotNews.ro, Norica Nicolai a afirmat ca demisia lui Remes este una de onoare. "Salut gestul lui Remes de a demisiona, pentru a nu arunca asupra PNL o umbra de indoiala. Probabil ca, prin jocul mediatic, s-a dorit tocmai ca ministrul agriculturii sa fie confundat cu intregul PNL", a adaugat Norica Nicolai."
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Remes si-a dat demisia la cererea premierului Tariceanu.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministrul Remes si-a dat demisia la cererea premierului Tariceanu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent