Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 99 (8628)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Șoldan consideră sloganul lui Flutur „Drumul cel bun” un „exemplu de demagogie politică”, când un drum județean la Ciprian Porumbescu e închis de 6 ani

Duminică, 28 Aprilie 2024 (13:06:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situația de a menține un drum județean închis timp de 6 ani este considerată de deputatul PSD Gheorghe Șoldan drept un exemplu elocvent a faptului că sloganul de campanie electorală a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, „Drumul cel bun” este „demagogie politică”.

Șoldan a transmis, printr-un comunicat de presă, că în timp ce Flutur face „promisiuni de autostrăzi la tot pasul”, drumul județean DJ 178 G- Ciprian Porumbescu, care face legătura cu DN 17 către Gura Humorului, „este ținut închis de actualul președinte al Consiliului Județean, din 2018, în urma unor alunecări de teren”.

„Sunt aproximativ 3 kilometri de drum județean pe care actuala conducere a administrației județene nu reușește să-i repare de aproximativ șase ani de zile. Chiar Gheorghe Flutur, potrivit presei locale, recunoștea într-un document că acest drum este esențial locuitorilor pentru accesul la DN 17, spre Gura Humorului, spre școală sau locuri de muncă, dar și pentru intervenția rapidă a serviciilor de urgență (pompieri, ambulanță sau poliție). Un drum care nu poate fi folosit nici măcar de turiștii care de pe DN 17 ar putea ajunge mult mai ușor în comuna marelui geniu al muzicii românești. Doar transportatorii de lemn, după cum relata tot presa locală, beneficiază de liniștea unui drum închis”, a declarat deputatul Șoldan.

Parlamentarul social-democrat a afirmat că sâmbătă s-a întâlnit cu locuitori din comuna Ciprian Porumbescu și cu primarul de acolo, Dumitru Nimițean, unul dintre membrii echipei care îl susține la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Suceava, „o echipă care la Ciprian Porumbescu are foarte mulți coechipieri, care nu vor uita pe 9 iunie ce le-a făcut Flutur”.

Gheorghe Șoldan a evidențiat că această comună este printre primele localități din județ care au atras fonduri europene, respectiv bani cu care Dumitru Nimițean, primar din 2004, a început construcția rețelei de apă și canalizare.

„Deși localitatea are un buget mic, primarul, alături de consilierii săi, a reușit în toți acești ani să atragă fonduri și să modernizeze comuna. Noi, parlamentarii PSD Suceava, i-am fost alături și l-am sprijinit în proiectele mari pentru comunitate, multe dintre ele fiind încă în derulare. Printre acestea se numără și construirea, în viitorul apropiat, a rețelei de distribuție a gazelor naturale.Comuna este una turistică, în care pot fi vizitate casa memorială a marelui compozitor, Muzeul „Ciprian Porumbescu” și cripta familială, iar anul trecut a fost inaugurat și Centrul Cultural „Vlad Rădescu”, un alt proiect dus la bun sfârșit de Dumitru Nimițean”, a declarat deputatul Gheorghe Șoldan, care îi invită pe alegători „să-i închidem drumul [lui Gheorghe Flutur] la conducerea județului pe 9 iunie”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoldan consideră sloganul lui Flutur „Drumul cel bun” un „exemplu de demagogie politică”, când un drum județean la Ciprian Porumbescu e închis de 6 ani.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Șoldan consideră sloganul lui Flutur „Drumul cel bun” un „exemplu de demagogie politică”, când un drum județean la Ciprian Porumbescu e închis de 6 ani1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei