Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 apr 2024 - Anul XXIX, nr. 97 (8626)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur anunță că CJ Suceava vrea să preia gestionarea punctului de trecere a frontierei cu Ucraina de la Izvoarele Sucevei

Joi, 25 Aprilie 2024 (20:18:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a fost prezent, joi, la Izvoarele Sucevei, unde s-a întâlnit cu primarul Mihail Mechno și cu viceprimarul Marian Mechno. Cei trei au mers la Punctul de Trecere a Frontierei cu Ucraina Izvoarele Sucevei – Shepit, Gheorghe Flutur anunțând că săptămâna trecută a avut discuții cu șeful Vămii Române și reprezentanți ai poliției de frontieră cu privire la deschiderea acestei vămi. Flutur și-a exprimat intenția de a prelua gestionarea acestui PTF de către Consiliul Județean Suceava, chiar și în situația în care trebuie să fie adus rapid un container în frontieră.

Șeful administrației județene a spus că își dorește deschiderea cât mai rapidă a punctului de trecere a frontierei, care este prevăzută și în memorandumul încheiat de Guvernul României. Gheorghe Flutur a amintit că deja este asfaltat drumul și de o parte și de alta a graniței printr-un program transfrontalier și există condiții de deschide a traficului de autovehicule sub 3,5 tone. „Populația din zonă așteaptă acest lucru și sunt convins că va începe o dezvoltare economică susținută atât de o parte, cât și de alta a frontierei”, a declarat Flutur.

”Apreciez realizările echipei liberale de la administrarea comunei Izvoarele Sucevei ca fiind foarte bune. Aici este vorba de modernizarea unui părți din drumuri, începerea unor lucrări la trei drumuri noi, prin Programul <Anghel Saligny> și, poate cel mai important lucru, imediat după Paște începe asfaltarea drumului care leagă Izvoarele Sucevei de Cârlibaba și de pasul Prislop – Maramureș”, a precizat Flutur.

El a adăugat că în cadrul vizitei din această comună a discutat cu cetățenii despre lucrările începute pe Valea Brodinei, de la Brodina spre Izvoarele Sucevei, unde Consiliul Județean Suceava are un proiect de asfaltare care să lege aceste localități, dar și de Moldovița, prin Argel.

„Sunt convins că, după deschiderea PTF Izvoarele Sucevei - Shepit, zona va fi foarte vizitată de turiști și vor apărea pensiuni turistice pentru a profita de peisajul mirific din această zonă a Bucovinei. În Izvoarele Sucevei au primărie modernă, au cămin cultural modern, au școli modernizare, iar pentru viitor tânărul Marian Mechno poate transforma Izvoarele Sucevei într-o stațiune turistică de top”, a declarat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur anunță că CJ Suceava vrea să preia gestionarea punctului de trecere a frontierei cu Ucraina de la Izvoarele Sucevei.
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur anunță că CJ Suceava vrea să preia gestionarea punctului de trecere a frontierei cu Ucraina de la Izvoarele Sucevei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei