Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 74 (8603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Donații pentru gemenele Ana Elena și Aura Maria Bandrabula, la Concertul susținut de Corala „Armonia”, la Fălticeni

Vineri, 29 Martie 2024 (13:05:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Concertului extraordinar de pricesne susținut de Corala „Armonia” Constanța la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” Fălticeni, miercuri, 10 aprilie 2024, de la ora 19:00, se pot face donații pentru gemenele Ana Elena și Aura Maria Bandrabula, care suferă de o boală genetică rară.

Asociația Culturală Muzikin, organizatorul concertului, a transmis că evenimentul, aflat la a III-a ediție, are caracter caritabil. Publicul este invitat la „o meditație muzical-religioasă”.

Părintele Alexandru Lungu, preot slujitor la Parohia Așezământul de bătrâni „Sf. Apostol Andrei” Fălticeni, se implică și el în campania de ajutorare a celor două surioare, care au nevoie de sprijin financiar pentru îngrijirile medicale necesare în vederea ameliorării suferinței. Gemenele au epidermoliză buloasă, boală care se manifestă prin fragilitatea pielii și formarea ușoară a veziculelor (bulelor) sau leziunilor la nivelul pielii și, în unele cazuri, la nivelul mucoaselor. Maladia este încadrată la grad I de handicap, cu însoțitor permanent.

„În Italia, într-o clinică din Roma, unde acum ceva ani am salvat o altă fetiță, pe Daria Maria, de leucemie, aceste două surori au o șansă pentru a începe un tratament revoluționar, care din nefericire în țară nu există. Nu este de ajuns doar tratamentul, există nevoie și de multă credință și rugăciune. Dar dacă creștinismul ne învață ceva extrem de important, acel lucru este următorul: celui care are nevoie de o haină, să îi dăm și cămașa; Celui care îți cere să mergi alături de el o milă, tu mergi două; Cel care nu poate să-și ducă singur crucea, măcar câțiva pași așaz-o și pe umerii tăi. Asta vă cer în numele lor, să punem după putere o picătură de speranță în oceanul de nevoi și lipsuri cu care se confruntă această familie”, a explicat pr. Alexandru Lungu.

 

·        Donați! Salvați două surori!

 

Pe 10 aprilie 2024, Victor Ioan Moș organizează, alături de soția sa, prin Asociația Culturală Muzikin, concertul caritabil de pricesne unde se pot face donații pentru gemenele Ana Elena și Aura Maria Bandrabula. „Cei care vor să-și umple sufletul preț de o oră și jumătate ascultând cântări specifice Postului Mare și totodată făcând și o donație pentru aceste două surori pot participa la evenimentul de pe 10 aprilie. Haideți să salvăm două vieți și astfel să postim cel mai important dintre aspectele postului, cel în care ne lărgim inimile și îmbrățișăm pe cei aflați în încercări. Dumnezeu este iubirea din fiecare gest de omenie îndreptat spre aproapele”, a mai spus părintele Alexandru Lungu. Titular cont: Dragoș Bandrabula, Cont lei:  RO52 BREL 0005 5126 0308 0100, Cont euro: LT18 3250 0155 6924 9167, Swift : REVOLT21. Pentru informații suplimentare, numărul de telefon al tatălui: +40 745 147 994.

 

·        Mai aveți timp să vă cumpărați bilete

Asociația Culturală Muzikin a mai transmis prin reprezentanții săi că după succesul concertului de Crăciun, în care Corala „Armonia” a încântat publicul din Fălticeni cu colinde, urmează un nou eveniment, de această dată cu pricesne, eveniment de aceeași înaltă calitate artistică. „Vă așteptăm alături de noi și de această dată, pentru a aduce un strop de lumină în inimile tuturor. Vă așteptăm cu inimile pline de emoție, să ajutăm și gemenele Ana Elena și Aura Maria Bandrabula, care au mare nevoie de ajutorul nostru”, a transmis echipa Muzikin. Pentru bilete, puteți să sunați la numerele de telefon 0747 324 045 și 0749 121 626.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donații pentru gemenele Ana Elena și Aura Maria Bandrabula, la Concertul susținut de Corala „Armonia”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Donații pentru gemenele Ana Elena și Aura Maria Bandrabula, la Concertul susținut de Corala „Armonia”, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Autentificaţi-vă pentru a posta comentarii!
Remember
Am uitat parola Înregistrare

Monitorul doreşte ca acest site să fie un spaţiu al discuţiilor civilizate, al comentariilor de bun simţ.
Din acest motiv, cei care postează comentarii la articole trebuie să respecte următoarele reguli:

1. Să se refere doar la articolul la care postează comentarii.
2. Să folosească un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legătura cu textul.
4. Username-ul să nu fie nume de personalităţi ale vieţii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greşeli, incoerenţă, lipsă de documentare etc.

Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea comentariilor, fără avertisment şi fără explicaţii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinţă interdicţia accesului la această facilitate a site-ului.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei