Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 282 (8506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Videoclip lansat de una dintre cele mai bune voci tinere ale Sucevei, filmat în Gara Burdujeni, Centru și la Mandachi Hotel

Joi, 30 Noiembrie 2023 (20:13:21)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

În pragul sărbătorilor de iarnă, Anastasia Renata Tanasă, una dintre cele mai bune voci tinere din județul Suceava, a lansat un videoclip filmat în trei locații foarte cunoscute din municipiul Suceava, în care interpretează o melodie care a făcut istorie - „Voilà”.

Tânăra interpretă, care a câștigat anul trecut concursul „Iată vin colindători!”, organizat de Monitorul de Suceava, cu melodia „Colind”, a filmat noul său videoclip pe esplanada din centrul Sucevei, în zona luminată de o multitudine de beculețe, în Gara Burdujeni – clădire monument, dar și la Hotel Mandachi, în sala de evenimente Regatto.

Melodia „Voilà”, compusă și interpretată de Barbara Pravi, s-a situat locul doi la Eurovision în 2021, deși a obținut premiul pentru cel mai bun cântec, decernat de jurnaliştii care au urmărit competiţia, precum şi premiul pentru cea mai bună performanţă artistică, atribuit de comentatorii concursului. Altfel spus, chiar cu cuvintele renumitului om de cultură sucevean Matei Vișniec, Barbara Pravi s-a situat “pe locul doi la Eurovision cu un cântec de premiul întâi”.

Anastasia Renata Tanasă este originară din Grămești, are 13 ani și este elevă în clasa a VI-a la Colegiul Tehnic ,,Lațcu Vodă” din Siret.
A început orele de canto la vârsta de 8 ani, cu Viorica Corjan, din Suceava, a continuat cu Raluca Ionela Enache Draghin, în Siret, iar acum face cursuri în Suceava la școala InspirArt, cu profesoara Oana Păstrăv, cu care a colaborat și la realizarea videoclipului.


Talentata tânără mai face parte și din ansamblul Kolomeika Siret, la care profesor coordonator este Zirca Ianoș, iar, în plus, Anastasia Renata studiază pianul și chitara.

Talentul și munca depusă au ajutat-o să obțină o mulțime de premii I, II și III la mai multe concursuri de profil, iar recent a câștigat premiul I pe toate trei fazele (locală, județeană și națională) la concursul de recitare ,,Ana Blandiana''.

Dornică să învețe și să încerce ceva nou, Anastasia Renata Tanasă s-ar putea să ne surprindă și cu alte genuri muzicale pe care le va aborda pe parcursul formării sale.

Până atunci, „Voilà” Anastasia Renata Tanasă!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Videoclip lansat de una dintre cele mai bune voci tinere ale Sucevei, filmat în Gara Burdujeni, Centru și la Mandachi Hotel.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Videoclip lansat de una dintre cele mai bune voci tinere ale Sucevei, filmat în Gara Burdujeni, Centru și la Mandachi Hotel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei