Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 124 (8348)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipa de juniori I a CSU Suceava merge la turneul final în postura de mare favorită la cucerirea trofeului

Marţi, 30 Mai 2023 (18:25:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa de juniori I a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a încheiat pregătirea pentru turneul final național, acolo unde handbaliștii antrenați de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc sunt cotați cu prima șansă la cucerirea trofeului.

Întrecerea se va desfășura în perioada 31 mai - 4 iunie în Sala Sporturilor „Alin Moldoveanu” din Focșani. CSU Suceava a fost repartizată în Grupa A, urmând să joace cu CSM București miercuri, de la ora 12:00, cu HC Talentul este Cheia București joi, de la ora 10:00, și cu Potaissa Turda vineri, de la ora 12:00. Din Grupa B fac parte formațiile CSȘ 2 Baia Mare, CSM Focșani, CS Medgidia și CSȘ Sighișoara. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinale, care vor avea loc sâmbătă. Duminică, de la 11:00, este programată finala mică, iar de la ora 13:00, finala mare.

Marea vedetă a turneului final va fi fără doar și poate „universitarul” Daniel Stanciuc, care a devenit deja un nume greu în echipa națională de seniori a României, evoluțiile constant bune din Liga Zimbrilor favorizându-i transferul la campioana Dinamo București, începând din ediția viitoare de campionat.

„Vor fi ultimele meciuri pentru mine la Suceava, alături de băieții cu care mi-am început aventura în acest sport. Sunt convins că o să ne simțim și de această dată bine împreună și o să facem tot ce depinde de noi ca să încheiem junioratul la nivelul cel mai înalt, în postura de campioni naționali”, a declarat Daniel Stanciuc.

CSU Suceava se va baza la turneul de la Focșani pe următorii jucători: Dragoș Podovei, Florin Sîrghie, Ștefan Leonte – Teodor Ilucă, Andrei Rață, Sorin Grigore, Bogdan Niculaie, Daniel Stanciuc, Ștefan Armanu, Codrin Radu, Luca Cazac, Emanuel Șerban, Cătălin Zarițchi, Alexandru Focșăneanu, Alexandru Reuț și Codrin Dascălu. Antrenori: Vasile Boca - antrenor principal, Ioan Tcaciuc - antrenor secund, Petru Ghervan - director tehnic, Octavian Andreica - kinetoterapeut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipa de juniori I a CSU Suceava merge la turneul final în postura de mare favorită la cucerirea trofeului.
 Vizualizări articol: 690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipa de juniori I a CSU Suceava merge la turneul final în postura de mare favorită la cucerirea trofeului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei