Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 279 (7891)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Înfrângeri drastice pentru echipele locale la ultimele partide jucate acasă

Duminică, 28 Noiembrie 2021 (16:58:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipele locale de rugby au disputat, sâmbătă, ultimele meciuri din actualul sezon pe propriile terenuri, suferind, din păcate, înfrângeri severe dar în mare parte scontate.

CSM Bucovina Suceava a întâlnit ocupanta locului III, Rugby Club Bârlad. Cu un lot foarte restrâns și multe improvizații, elevii antrenorului-jucător Marcel Crețuleac au ținut pasul cu oaspeții doar până în minutul 30. Sucevenii au condus chiar în prima parte, cu 6-0, însă treptat au cedat complet inițiativa. Scor final, CSM Bucovina Suceava – RC Bârlad 9-70. De remarcat jocul bun făcut de antrenorul-jucător Marcel Crețuleac, care în acest meci a preluat și rolul de jucător de picior, înscriind din două lovituri de pedeapsă dar și dintr-un dropgol foarte frumos, de la aproximativ 40 de metri. CSM Bucovina Suceava a transmis mulțumiri pentru sprijin Primăriei municipiului Suceava și Asociației Sportive Prietenii Rugbiului din Bucovina. Indiferent de rezultatul din ultimul meci, în deplasare, la Galați, sucevenii încheie campionatul pe locul VII din IX echipe.

Rugby Club Gura Humorului a cedat în condiții asemănătoare în compania vicecampioanei CS Năvodari, cu 8-64 Elevii lui Andrei Varvaroi au deschis scorul dintr-o lovitură de picior a lui Daraban, după care oaspeții au venit puternic peste ei, cu un pachet de înaintare foarte puternic. Cei de la Năvodari au înscris eseu după eseu, humorenii ratând multe placaje. Pe final, veteranul Lucian Zup a adus eseul de onoare pentru Gura Humorului.

RC Gura Humorului încheie sezonul pe locul VI din IX echipe, indiferent de rezultatul din ultima etapă, când va juca la Bârlad.

Cele două echipe locale încheie un sezon greu, destul de lung, cu 17 meciuri. Sucevenii și humorenii, cu o situație financiară care nu le permite nici pe departe să pună sportul pe primul plan, au încheiat totuși decent Divizia Națională de Seniori, în care au jucat în mare parte din plăcere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înfrângeri drastice pentru echipele locale la ultimele partide jucate acasă.
 Vizualizări articol: 1146 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înfrângeri drastice pentru echipele locale la ultimele partide jucate acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei