Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 165 (7777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

10 ani de închisoare pentru un individ care a supus la perversiuni sexuale un copil de 6 ani

Sâmbătă, 17 Iulie 2021 (12:44:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Judecătorii de la Vatra Dornei l-au condamnat de la primul termen de judecată pe un individ care a întreținut relații sexuale orale cu un băiat în vârstă de 6 ani, fiul concubinei sale. Emanuel Reiz, din Cârlibaba și-a recunoscut fapta și a mers pe procedura simplificată.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, din luna aprilie a acestui an, inculpatul a întreținut de cel puțin două ori relații sexuale orale cu minorul de 6 ani într-o bucătărie de vară, în intervalul 6-10 aprilie a.c., ultima oară fiind surprins în flagrant de o martoră. Individul l-a abuzat pe fiul concubinei sale în timp ce mama băiatului era plecată cu un alt copil la o clinică de recuperare. În acel timp, băiatul de 6 ani a rămas în îngrijirea concubinului mamei sale, la domiciliul acestuia din urmă. Așa a și reușit acesta să pună în aplicare perversiunile despre care se pare că nu a bănuit nimeni nimic până la surprinderea în flagrant.

Imediat ce au primit sesizarea, polițiștii judiciariști de la Vatra Dornei au acționat și l-au ridicat pe suspect. S-au făcut audieri și s-au adunat în scurt timp probe, care au dus la reținerea și ulterior la arestarea inculpatului.

Conform deciziei Judecătoriei Vatra Dornei, individul a primit 9 ani de închisoare pentru viol și 3 ani de închisoare pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului.

În urma contopirii, a rezultat pedeapsa de 10 ani de închisoare cu executare. Instanța a mai dispus prelungirea, firească, a arestului preventiv, până când sentința va deveni definitivă și irevocabilă

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 10 ani de închisoare pentru un individ care a supus la perversiuni sexuale un copil de 6 ani.
 Vizualizări articol: 2670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 ani de închisoare pentru un individ care a supus la perversiuni sexuale un copil de 6 ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei