Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 112 (7724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Echipele locale de rugby au obținut victorii cu punct bonus

Sâmbătă, 15 Mai 2021 (15:44:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa a V-a a Diviziei Naționale de Seniori (DNS) la rugby a fost una de bun augur pentru cele două reprezentate ale județului nostru. Atât sucevenii cât și humorenii s-au impus, mai mult cu punct bonus ofensiv, pentru mai mult de patru eseuri marcate, astfel că au obținut în clasament câte 5 puncte.

CSM Bucovina Suceava a trecut de CSU Alba Iulia cu 31-17, după un meci destul de greu, având în vedere că echipa adversă este la început de drum, un nume nou în acest sport. Sucevenii au înscris repede două eseuri, după care au cedat inițiativa, oaspeții, cere merită toate felicitările, revenind în joc, cu trei eseuri înscrise. A doua repriză sucevenii au revenit la cârma jocului și au înscris, însă oaspeții au rămas aproape, având și ei faze bune, aproape de finalizare. Scor final 31-17 pentru CSM Bucovina Suceava, care a reușit cinci eseuri, prin Ilisei, Bădăluță, Vasilică Ivanov și Lucian Preutescu, ultimul, căpitan și veteran al echipei la acest meci, cu două reușite. De remarcat că antrenorul Marcel Crețuleac și cei care îl ajută au reușit să închege o echipă cu foarte mulți tineri din pepiniera locală, care au arătat că se poate pune bază și pe ei.

Cealaltă echipă, RC Gura Humorului a trecut de CSU Arad cu 33-5 (7-0 pauză). În prima jumătate de oră nu s-a înscris nici un punct, însă treptat humorenii au făcut diferența, punctând prin cinci eseuri. Punctele forte al echipei locale au fost viteza superioară și tinerețea, prin aceste atuuri fiind speculate mai multe faze aducătoare de puncte. Au înscris eseuri pentru RC Gura Humorului Bogdan Petrișor, Bogdan Formagiu, Alex Vaman, Ciprian Nichitean, în timp ce ultimul eseu a fost o acțiune individuală a lui Alin Conache, care a fost din nou la înălțime. Antrenorul Andrei Varvaroi s-a declarat relativ mulțumit de joc, cu precizarea că echipa a intrat greu în meci, prima repriză fiind confuză. Una peste alta, acesta s-a arătat mulțumit de victoria destul de clară care, se speră, va fi combinată cu încă cinci puncte, în deplasarea de etapa viitoare de la ultima clasată, CSU Alba Iulia.

Ambele echipe au câte 10 puncte în clasament.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Echipele locale de rugby au obținut victorii cu punct bonus.
 Vizualizări articol: 1428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Echipele locale de rugby au obținut victorii cu punct bonus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei