Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 96 (7708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un sucevean de 37 de ani, reprezentantul medical al CMB, a murit după ce a căzut de pe cal

Duminică, 25 Aprilie 2021 (13:34:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update Cum s-a petrecut accidentul fatal la călărie

 

Din cercetările polițiștilor rezultă că Florin Marciuc, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava, a mers sâmbătă la Herghelia Lucina din comuna Moldova Sulița, alături de un grup de prieteni. Florin obișnuia să meargă la Lucina și să călărească de zece ani, prin urmare nu se poate vorbi de lipsă de experiență.

Sâmbătă, în jurul orei 15.00, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 că la herghelia Lucina un bărbat a căzut de pe cal și a decedat.   

Din cercetările ulterioare a rezultat că sâmbătă, în jur de ora 12.30, după instructaj, grupul a plecat într-o plimbare, pe cai, în perimetrul hergheliei. La un moment dat, Florin s-a depărtat de grup iar după circa zece minute a fost găsit căzut la pământ. În grupă era inclusiv un medic urgentist, care a încercat să-i acorde primul ajutor acestuia, însă Florin Marciuc era deja decedat. Ulterior, personalul medical de la Ambulanță a constatat oficial decesul.

Având în vedere decesul instantaneu, să bănuiește că bărbatul de 37 de ani a căzut de pe cal în cap și și-a fracturat coloana. Lămuriri suplimentare privind cauza decesului sunt așteptate de la medicii legiști.

Directorul hergheliei Lucina le-a declarat polițiștilor că s-a făcut instructajul iar cabalina era autorizată pentru sport de echitație.

 

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se continuă cercetările.

 

Un sucevean de numai 37 de ani, foarte cunoscut în Suceava, reprezentant medical la Centrul Medical Bucovina, a murit în urma unui teribil accident petrecut în zona Hergheliei Lucina. Sâmbătă, Florin Marciuc a suferit traumatisme severe după ce a căzut de pe cal. Vestea morții sale i-a șocat pe toți cei care l-au cunoscut pe tânărul plin de viață și de energie, care urcase foarte mult din punct de vedere profesional în ultima perioadă și care nu uita nici să-și ajute semenii.

Recent, Florin Marciuc s-a implicat foarte serios pentru a ajuta o femeie din Fălticeni și pe fiul ei de 8 ani, bolnav de leucemie. Florin a fost pentru acea familie șofer în drumul spre clinici, a ajutat mama să-și îngrijească sănătatea pe la mai mulți medici iar celui mic i-a făcut mai multe surprize la care visa. Alături de alți oameni, le-a asigurat mamei și fiului și plata chiriei în perioadele de tratament.

”Suntem sănătoși, avem un acoperiș deasupra capului, avem de muncă, nu avem lipsuri majore, mergem în vacanțe... Pentru unii dintre noi, viața e un cadou. Dar viața nu e doat atât, nu poate fi doar confortul nostru și-atât. Trebuie să dăruim din darul nostru mai departe, celor cu care viața nu a fost atât de blândă. De ce trebuie? Nu știu. Pentru că asta ne face oameni?”, spunea acum ceva timp Florin Marciuc, întrebat despre acțiunile sale prin care ajută oameni mai puțin norocoși.

Cu privire la teribilul accident, poliția urmează să comunice împrejurările în care s-a produs.

Mesajele de condoleanțe deja curg pe pagina de Facebook a suceveanului care astăzi urma să-și sărbătorească ziua numelui.

”Nu vine sa cred că nu mai ești, un om așa de bun și cu un suflet bun ai plecat dintre noi, ai fost un sprijin pentru noi mereu la nevoie si puneai suflet în tot ce făceai, în ajutai pe oamenii care aveau nevoie. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, este unul din zecile de mesaje.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean de 37 de ani, reprezentantul medical al CMB, a murit după ce a căzut de pe cal.
 Vizualizări articol: 16163 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un sucevean de 37 de ani, reprezentantul medical al CMB, a murit după ce a căzut de pe cal3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei