Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 13 (7625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Case salvate de pompieri după două incendii în gospodării

Luni, 18 Ianuarie 2021 (10:30:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii au intervenit, duminică, la două incendii destul de puternice izbucnite în județ, unul la Vicovu de Sus și unul în satul Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei. În ambele cazuri, incendiile au pornit la bucătăriile de vară, însă din fericire casele de locuit au fost salvate.

Prima alarmă de incendiu s-a dat în jurul orei 14.30. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la bucătăria de vară, cu pericol de propagare la casa de locuit. Din fericire, intervenția a fost reușită, casa fiind salvată.

Pagube sunt doar la bucătăria de vară, de unde a pornit focul, de la jar sau scântei provenite din coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

În jurul orei 15.50, pompierii de la Vatra Dornei au fost sesizați prin 112 cu privire la un incendiu izbucnit tot la o bucătărie de vară, la Neagra Șarului.

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Șaru Dornei, au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de apă.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei bucătării de vară, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Și în acest caz, focul a fost localizat înainte de a afecta și două case de locuit aflate aproape.

”A ars acoperișul bucătăriei de vară, pe o suprafață de aproximativ 95 mp, și s-au degradat bunuri casnice, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, precum și pereții și tavanele construcției. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat două case de locuit și restul anexelor gospodărești”, se arată într-un comunicat al pompierilor militari suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case salvate de pompieri după două incendii în gospodării.
 Vizualizări articol: 1588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Case salvate de pompieri după două incendii în gospodării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei