Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 13 (7625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


AO, aoleu!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ar fi trebuit să simțim deja prin televizoare vara australiană, dar mai trebuie să așteptăm puțin, poate se va mai domoli dogoarea. Australian Open va începe pe 8 februarie, fix peste trei săptămâni, din care două sunt rezervate pentru carantinarea celor sosiți de pe alte continente. Avantaj pentru sportivii australieni. Programul pentru carantinați ar asigura totuși 5 ore pe zi de antrenament, doar că în cazul celor mai ghinioniști (printre care și Sorana Cârstea), cu pasageri depistați pozitiv în avioanele cu care au sosit, regulile sunt drastice, fără acces pe teren, deci numai pregătire fizică. Mai rău decât carantina, pe Andy Murray l-a lovit direct covidul, astfel încât acesta speră să se vindece în timp util pentru un viitor test negativ. Asta presupunând că trecerea prin boală va fi lină. Pe lângă australieni, avantajați ar fi trebuit să fie și învingătorii din calificări, care s-au ținut deja cu o lună înainte de începerea competiției, doar că pe alt continent! Acestea s-au jucat la Abu Dhabi, iar din păcate nimeni din România nu a răzbit. La băieți, Copil a pierdut în fața unui... puști, din primul tur, astfel că prezența masculină în Australia s-a încheiat cu începutul. La fete, jucătoarele noastre s-au cernut tur după tur, doar Mihaela Buzărnescu ajungând la ultimul, de care nu a trecut, deși conducea cu set și 5-2! Totuși, Mihaela se află în grupul ”lucky loser”, din care câteva jucătoare au și avansat pe tabloul principal, astfel că sunt șanse mari să mai apară o breșă sau două în timpul generos de până la startul turneului. Deocamdată, la simplu, avem în primul tur jucătoarele cărora clasamentul WTA le-a permis acest lucru, 5 la număr. Le vom trece pe toate în revistă, inclusiv pe cele de la dublu, după tragerea la sorți.

A început, în schimb, campionatul mondial de handbal masculin, pe care îl pomenesc aici, în treacăt, doar pentru a descrie o fază rară prin succesiunea ei: portarul rușilor a apărat cu piciorul o lovitură de la 7 metri executată de un sloven, mingea i-a revenit acestuia, care a reușit să arunce iar, însă portarul a scos cu brațul!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului AO, aoleu!.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
AO, aoleu!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei