Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 13 (7625)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aproape 5100 de persoane sunt programate la vaccinare anti-Covid în următoarele 7 zile

Luni, 18 Ianuarie 2021 (13:38:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Demararea etapei a II-a a vaccinare împotriva virusului care s-a răspândit pe tot globul pământesc a fost așteptată cu speranță și nerăbdare de un număr mare de suceveni, dornici să se imunizeze cât mai rapid.

În judeţul Suceava, pentru următoarele șapte au fost programate la vaccinare 5.084 de persoane.

Cele mai multe solicitări sunt în municipiul Suceava, unde gradul de ocupare a locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele șapte zile.

“Cetăţenii din Suceava au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele de vaccinare din judeţ, unde mai sunt sloturi disponibile, la centrele de vaccinare Siret, Rădăuți,  Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Fălticeni. Menţionăm că în judeţul Suceava sunt deschise publicului pentru programare șase centre de vaccinare, cu șapte cabinete şi o capacitate zilnică de vaccinare de 420 de persoane cu prima doză şi cu rapel”, a transmis directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dr. Dinu Florin Sădean.

Pentru data de 18 ianuarie a.c., în  etapa a II-a a campaniei de vaccinare, destinată persoanelor cu vârsta peste 65 ani, persoanelor cu boli cronice, indiferent de vârstă, precum şi personalului-cheie care desfăşoară activităţi în domenii esenţiale, s-au înscris 825 de persoane în vederea vaccinarii împotriva Sars-Cov2

În etapa a II-a sunt programaţi pentru vaccinarea anti-COVID-19 şi cei 2200 beneficiari din centrele de recuperare sau din centrele medico-sociale de pe raza judeţului Suceava. Acțiunea de vaccinare cu echipa mobilă a început de luni, 18 ianuarie, în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, care are un efectiv de 390 beneficiari, dintre care 277 și-au dat acordul pentru vaccinare.

Programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 5100 de persoane sunt programate la vaccinare anti-Covid în următoarele 7 zile.
 Vizualizări articol: 1663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape 5100 de persoane sunt programate la vaccinare anti-Covid în următoarele 7 zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei