Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2020 - Anul XXV, nr. 291 (7596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ministrul de Interne trimite corpul de control la Suceava, în cazul Daniel Bodnar

Joi, 10 Decembrie 2020 (12:12:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anunțat că a dispus trimiterea de urgență, în județul Suceava, a unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției Control Intern și al Direcției de Ordine Publică, ale Poliției Române, pentru a verifica cele sesizate de activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă în ultima perioadă la multiple acte de agresiune, care au culminat cel mai grav miercuri seară, la Mălini.

”În situația în care, urmare a controlului efectuat de structurile Poliției Române, vor fi identificate disfuncționalități în activitatea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vinovații vor fi prompt sancționați. Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situații de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne, structură în care am promovat integritatea, meritocrația și profesionalismul”, transmite ministrul Ion Marcel Vela.

Miercuri seară, activistul se afla în zona Cornu Luncii-Mălini și a plecat în urmărirea a două camioane cu lemne care se îndreptau spre Mălini. Bodnar a sunat la 112 și a sesizat poliția că spre Mălini circulă două camioane ce par a fi supraîncărcate cu lemn. El a continuat urmărirea, pană la poarta unui gater din Mălini, unde au intrat vehiculele cu lemn.

În timp ce activistul se afla la poarta gaterului, în mașină, așteptând poliția, mai mulți indivizi din interior au început să arunce spre autoturism cu pietre de dimensiuni mari. Una din pietre a spart un geam al mașinii, Daniel Bodnar fiind rănit la față de cioburile de sticlă.  Câteva fragmente de sticlă i-au intrat acestuia și în ochi.

Această agresiune vine la o zi după ce marți mașina în care se afla activistul, alături de alți tineri care îl susțin, a fost tamponată intenționat, în trafic, între Frasin și Gura Humorului.

Daniel Bodnar a fost ținta mai multor acțiuni de intimidare. Amintim doar de agresiunea directă asupra sa de la ieșirea din Marginea spre Sucevița, agresiune comisă de doi afaceriști cu lemn din Voevodeasa.

 

Prefectul județului, Alexandru Moldovan, a convocat în data de 11.12.2020, ora 10:00, o ședință operativă cu șefii structurilor județene din cadrul Ministerului Afacerilor Interne,  respectiv Inspectoratul Județean de Poliție Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava, dar și cu șefii Direcției Silvice Suceava și ai Gărzii Forestiere, în care vor fi prezentate rapoartele instituțiilor cu atribuții și măsurile imediate dispuse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul de Interne trimite corpul de control la Suceava, în cazul Daniel Bodnar.
 Vizualizări articol: 4815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Ministrul de Interne trimite corpul de control la Suceava, în cazul Daniel Bodnar5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei