Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 dec 2020 - Anul XXV, nr. 291 (7596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Detalii halucinante

”Mâncătorul de femei” ar putea avea mai multe victime: prima sa soție a murit într-un accident cu trei decedați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta procurorilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României cu privire la rădăuțeanul Vasile Lavric, suspect că a ucis patru femei, soții sau concubine, ar putea fi extinsă la un număr total de șase victime, plus eventual încă două adiacente. Pare aproape de necrezut, dar Vasile Lavric a mai avut relaţii cu alte două femei care au murit foarte tinere, la începutul anilor 1990.

 

Una moartă în accident rutier, alta de inimă, la 21 de ani

Cauzele oficiale ale deceselor au fost legate de un accident rutier și de un atac de cord, însă privind acum lucrurile per ansamblu nu au cum să nu există suspiciuni, care de altfel au fost într-o oarecare măsură și atunci.  

Gândul.ro a scris în exclusivitate, citând surse din rândul anchetatorilor de la București, că numărul victimelor lui Lavric ar putea fi în total de șase.

Conform datelor adunate de anchetatorii care au cercetat trecutul lui Lavric, acesta a executat, în tinerețe, o pedeapsă cu închisoarea pentru viol.

Eliberat din penitenciar la începutul anilor 1990, și-a întemeiat o familie, din care a rezultat și primul său copil. Femeia a intentat divorț, însă în scurt timp a murit într-un accident rutier.

 

Detalii în exclusivitate despre accidentul cu trei morți

A fost vorba de un accident rutier în care au murit trei oameni, la Podul Vlădichii, la intrarea în Rădăuți dinspre Milișăuți. Ancheta a arătat că mașina în care se aflau cei trei oameni a rămas foarte probabil fără frâne. Șoferul nu a mai putut face dreapta și maşina a ieșit pe câmp, unde s-a răsturnat. Datele de atunci erau că fosta soție a lui Lavric se întorcea de la o petrecere.

Vasile Lavric este de profesie mecanic auto, iar de aici s-au făcut unele presupuneri, chiar imediat după tragedie. Se știe că Lavric era foarte gelos și și-ar fi urmărit în mai multe rânduri fosta soția, inclusiv în acea noapte. Mergând pe acest scenariu, acesta ar fi putut umbla la frânele mașinii.

Lavric a mai avut o relație cu o fată tânără, care, la numai 21 de ani, în 1993, a murit în casa din Rădăuți a lui Vasile Lavric. Cauza decesului stabilită atunci a fost atac de cord.

La începutul anilor 1990, având în vedere și că nu se știa cine este Lavric, cazurile nu au fost tratate însă cu suspiciuni de crimă. Asta chiar dacă inclusiv la înmormântarea celor trei victime din accidentul rutier s-a vorbit de Lavric și de o presupusă implicare.Treptat însă, după ce a dispărut și prima din surorile Iordache, în 1995, unii polițiști și-au pus semne de întrebare. Din păcate, nu s-au făcut însă la timp legături clare, care să ducă la anchete și, poate, atunci ar fi fost șanse de a se strânge și probatoriu.

 

Un caz care depășește limitele imaginației

Vasile Lavric a fost arestat la finele săptămânii trecute de Tribunalul București, acuzațiile fiind legate în principal de concubina sa din ultimii ani, Aurica Bodnărescu, care a dispărut și ea de luni de zile.

Bărbatul a fost de la bun început principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005). Se pare că bărbatul a avut relații cu toate trei. În cazul surorilor Iordache, procurorii l-au putut pune sub acuzare doar pentru o tentativă de omor asupra celei care i-a fost soție cu acte, Nicoleta Iordache.

Procurorii au stabilit că, în noiembrie 2000, Lavric şi-a lovit soţia de atunci, Nicoleta Lavric, cu un ciocan în cap, în mod repetat. Deşi loviturile nu i-au pus femeii direct în pericol viaţa, procurorii au invocat intenţia, modul în care s-a petrecut agresiunea - lovituri de ciocan în cap, pentru a-i reţine infracţiunea de tentativă de omor. Soţia sa a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a primit îngrijiri medicale, după care a fost externată şi a trăit încă cinci ani alături de soţul ei. Așadar, deși bărbatul a vrut să o ucidă, Nicoleta Lavric s-a întors lângă el. Avea să dispară fără urmă în anul 2005. Scandalul care a dus la tentativa de omor cu ciocanul a plecat de la faptul că Nicoleta aflase că bărbatul a avut o relația cu sora ei minoră, relaţie din care a rezultat un copil. Sora minoră este Ramona Iordache, dispărută fără urmă și ea din anul 2005.   

 

Vasile Lavric a avut o influență extraordinară asupra femeilor

Cu certitudine, Vasile Lavric a avut o influență extraordinară asupra femeilor care au crezut orbește în el. Ne referim și la surorile Iordache, dar și la ultima concubină, Aurica Bodnărescu. Acum câțiva ani, femeia se zbătea pentru a-și scoate bărbatul din pușcărie. Amenința ziariști cu procese și se plângea că bărbatul ei este arestat nevinovat, doar pe baza unor acuzații. Despre surorile Lavric spunea că nu sunt moarte, ci se află „la produs în Italia”. Aurica Bodnărescu a dispărut acum câteva luni, poate chiar un an, de unde altundeva decât din casa lui Vasile Lavric.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Mâncătorul de femei” ar putea avea mai multe victime: prima sa soție a murit într-un accident cu trei decedați.
 Vizualizări articol: 15615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 2 voturi
”Mâncătorul de femei” ar putea avea mai multe victime: prima sa soție a murit într-un accident cu trei decedați3.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei