Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 dec 2020 - Anul XXV, nr. 290 (7595)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spitalele Suceava, Rădăuți și Siret solicită containere suplimentare pentru triajul Covid

Miercuri, 9 Decembrie 2020 (19:00:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a înaintat către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale solicitarea spitalelor din Suceava, Rădăuți și Siret, de a li se trimite containere, radiatoare electrice și cazarmament, în vederea organizării unor puncte de triaj epidemiologic, în contextul pandemiei Covid-19.

Astfel, CJSU a solicitat scoaterea de la rezerva de stat, cu titlu gratuit, a 4 construcții ușoare din elemente modulate, 4 radiatoare electrice, precum și următoarele elemente de cazarmament: 4 paturi, 4 saltele, 354 pături, 1.504 cearșafuri.

Acestea vor fi destinate organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic „pentru populația afectată de manifestarea riscului epidemiologic SARS-CoV-2, care se va prezenta pentru acordarea asistenței medicale de specialitate în unitățile sanitare din județul Suceava”, dar și pentru organizarea unor puncte farmaceutice provizorii în cadrul unităților medicale, pentru asigurarea asistenței medicale specializate, respectiv pentru dezechiparea, decontaminarea și dezinfecția personalului medical angrenat în gestionarea riscului epidemiologic generat de pandemia de Covid-19. Spitalul Județean de Urgență Suceava a solicitat un container, un radiator electric, precum și 800 cearșafuri; Spitalul Municipal Rădăuți – un container, un radiator electric și 4 paturi, cu saltele, pături și cearșafuri; Spitalul de Boli Cronice Siret – două containere și două radiatoare electrice.  

Tot de la rezervele de stat a solicitat și Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni alocarea de elemente de cazarmament - 350 de pături și 700 cearșafuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalele Suceava, Rădăuți și Siret solicită containere suplimentare pentru triajul Covid.
 Vizualizări articol: 1415 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalele Suceava, Rădăuți și Siret solicită containere suplimentare pentru triajul Covid0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei