Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 nov 2020 - Anul XXV, nr. 277 (7582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Trei persoane rănite, după ce un șofer neatent a pătruns cu mașina pe contrasens

Marţi, 24 Noiembrie 2020 (11:24:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier a avut loc luni seară în zona comunei Bălcăuți, în apropierea intersecției de la Ratoș, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens. În urma coliziunii acestuia cu un altul care circula regulamentar din sens invers, trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul impactului au acționat pompierii militari cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, în sprijinul lor venind și o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.

Accidentul s-a produs în jurul orei 21.40, în timp ce un bărbat de 37 de ani din Câmpulung Moldovenesc conducea un autoturism pe DN 2, în zona Ratoș. La un moment dat, acesta a pierdut controlul direcției mașinii și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 72 de ani din municipiul Suceava. În urma impactului, trei persoane din cele două autoturisme au fost rănite.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate două persoane rănite aflate în stare mai gravă, o tânără de 19 ani și un minor de 15 ani. După acordarea primului ajutor, tânăra de 19 ani a fost transportată de un echipaj al ambulanței spre spitalul din Siret, în timp ce minorul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, cu un echipaj SAJ. O a treia persoană rănită, un bărbat de 37 de ani aflat în mașina care a pătruns pe contrasens, a fost monitorizat medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care au fost transportați la spital pentru recoltarea unor probe de sânge. Polițiștii au efectuat cercetări și au ridicat probe de la locul accidentului, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei persoane rănite, după ce un șofer neatent a pătruns cu mașina pe contrasens.
 Vizualizări articol: 1459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei persoane rănite, după ce un șofer neatent a pătruns cu mașina pe contrasens5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei