Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2020 - Anul XXV, nr. 211 (7516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mirela Adomnicăi: ”Pe Gheorghe Flutur, ca președinte al Consiliului Județean, l-a interesat doar imaginea sa”

Marţi, 8 Septembrie 2020 (18:51:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, Mirela Adomnicăi, consideră că actualul ocupant al acestei funcții, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost interesat, în acest mandat, mai mult de imaginea sa și mai puțin de binele sucevenilor. Mirela Adomnicăi a spus că în cursul zilei de luni a avut loc o nouă inaugurare, respectiv recepția finală a DN 18, la care Gheorghe Flutur a fost prezent doar în scop electoral. Adomnicăi a precizat că drumul național care traversează Ciocănești și Cârlibaba a fost dat în trafic din primăvara anului trecut. „De atunci și nu de acum <acest drum deschide o perspectivă turistică și scurtează cu 100 de kilometri distanța dintre Suceava și granița cu Ungaria>, așa cum a spus Gheorghe Flutur. Singurul efort depus de dumnealui pentru concretizarea acestui obiectiv a fost prezența sa de luni, cu scopul de a bifa o nouă apariție electorală în presă”, a precizat candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Mirela Adomnicăi a mai adăugat că dincolo de faptul că autoritățile au întârziat nejustificat de mult formalitatea recepției lucrării, ”este jenantă” dorința lui Gheorghe Flutur de a se agăța de orice investiție din județ, indiferent dacă și-a adus sau nu aportul la proiectul respectiv.

Adomnicăi a mai spus că acum a avut loc recepția la terminarea lucrărilor, și nu cea finală, care va fi abia după ce expiră doi ani de garanție. „Dar nu-i așa, devansăm în scop electoral și recepția finală dacă trebuie. La această recepție au participat și primarii comunelor Ciocănești și Cârlibaba. Dincolo de promovarea electorală a celor doi primari, care nici ei n-au avut vreo contribuție, a fost bine până la urmă. Unul dintre ei a mulțumit și constructorului care, prezent fiind la fata locului, n-a <avut nimic de spus>. Ce-i drept, el nu candidează. Dar candidează Gheorghe Flutur și mă aștept să se prezinte inclusiv la recepția centurii ocolitoare a Sucevei, deși și aceasta a fost dată în trafic în cursul anului trecut, degrevând astfel traficul din municipiu”, a declarat Mirela Adomnicăi.

Ea a ținut să evidențieze faptul că atunci când a fost prefect al județului s-a interesat ca lucrările abandonate pe care le-a găsit să fie finalizate și sucevenii să beneficieze de ele. Adomnicăi a precizat că acest lucru s-a și întâmplat, pentru că astăzi sucevenii circulă încă din 2019 pe cele două investiții „istorice", respectiv șoseaua de centură a Sucevei și DN 18.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mirela Adomnicăi: ”Pe Gheorghe Flutur, ca președinte al Consiliului Județean, l-a interesat doar imaginea sa”.
 Vizualizări articol: 1175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mirela Adomnicăi: ”Pe Gheorghe Flutur, ca președinte al Consiliului Județean, l-a interesat doar imaginea sa”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei