Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2020 - Anul XXV, nr. 82 (7387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță neagă breaking-news-urile unor televiziuni centrale și vorbesc și despre filmulețul combinezonului lipit cu scotch

Miercuri, 8 Aprilie 2020 (19:20:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, dr. Adrian Săraru, dezminte categoric informația care a circulat miercuri în spațiul public, cum că între Serviciul de Ambulanță Suceava și substația de la Câmpulung Moldovenesc „ar fi încetat raporturile de colaborare”. Doctorul Săraru a calificat astfel de afirmații drept „aberații” și a explicat că SAJ Suceava nu poate încheia raporturile cu substațiile subordonate, așa cum nu le poate încheia nici cu angajații din subordine sau cu spitalele.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al SAJ Suceava a spus că vor fi solicitate explicații de la substația Câmpulung Moldovenesc referitoare la o filmare prezentată de televiziunile centrale, făcută de un echipaj de la Ambulanța Câmpulung, în care acesta apărea cu un costum de protecție lipit cu bandă adezivă. Asta, în condițiile în care, afirmă dr. Săraru, angajații SAJ au fost instruiți că dacă un costum se rupe, să fie imediat înlocuit. „Vom solicita să ne comunice ora solicitării și la ce intervenție a participat acel echipaj costumat astfel. Este o rușine ceea ce au făcut, o rușine care planează asupra întregului serviciu de ambulanță, dar mai ales asupra noastră, a celor din Suceava. Nu-mi dau seama cum de au timp să-și facă videoclipuri, că noi, aici, nu apucăm să mergem nici la baie, într-o tură de 12 ore. Să le fie rușine celor care au făcut așa ceva!”, a spus supărat doctorul Săraru.

Acesta a mai dezmințit și un alt zvon, că ministrul Sănătății l-ar fi demis pe managerul SAJ Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu. „Domnul doctor Lăzăreanu a gestionat foarte bine situația la Suceava. Poate au mai fost sincope în aprovizionare, care nu au depins de noi, dar echipamente de protecție am avut încă din ianuarie-februarie, când a început pandemia. La combinezoanele pe care le avem acum trebuie mai multă grijă la îmbrăcare pentru că sunt făcute dintr-o hârtie mai groasă, dar dacă se rup, indicația a fost clară: schimbă-l”, a mai spus dr. Săraru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanții Serviciului de Ambulanță neagă breaking-news-urile unor televiziuni centrale și vorbesc și despre filmulețul combinezonului lipit cu scotch.
 Vizualizări articol: 3080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Reprezentanții Serviciului de Ambulanță neagă breaking-news-urile unor televiziuni centrale și vorbesc și despre filmulețul combinezonului lipit cu scotch3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei