Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 apr 2020 - Anul XXV, nr. 82 (7387)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

246 de suceveni cu Covid-19 au fost externați din spital, iar alți 24 s-au vindecat deja

Miercuri, 8 Aprilie 2020 (14:19:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puțin de 246 de suceveni care sunt infectați cu noul coronavirus au fost externați din unitățile spitaliceşti sucevene. Prefectura Suceava a anunțat că alți 24 de suceveni s-au vindecat deja după ce au fost infectați cu Covid-19. În ceea ce-i privește pe cei 246 de suceveni externați, pentru aceștia este posibilă tratarea lor la domicilii, în condiții de carantină.

Pe de altă parte, Prefectura Suceava a anunțat că în cursul zilei de miercuri în județ mai erau 2.997 de persoane în autoizolare la domiciliu şi 1.118 de suceveni în carantină instituționalizată. În unitățile de carantinare din județul Suceava mai erau disponibile de 657 de locuri. De asemenea, până miercuri au ieșit din autoizolare 7.746 de persoane, iar din carantină instituționalizată alte 298 de persoane.

 

Prefectura Suceava a mai transmis că de marți și până miercuri, echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre ale Ministerului Apărării Naționale și jandarmi au verificat 3.808 persoane aflate în autoizolare și/sau carantină privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare și 120 de societăți comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

La aceste controale au participat 369 de polițiști, 128 polițiști locali, 16 de militari MApN și 96 de jandarmi, fiind aplicate, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare, privind circulația persoanelor, 150 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 353.200 lei.

În județul Suceava sunt 1.430 de persoane confirmate cu noul coronavirus. Până miercuri la amiază, 54 de suceveni care au murit au fost confirmați cu Covid-19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 246 de suceveni cu Covid-19 au fost externați din spital, iar alți 24 s-au vindecat deja.
 Vizualizări articol: 3526 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
246 de suceveni cu Covid-19 au fost externați din spital, iar alți 24 s-au vindecat deja0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei