Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 27 (7028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădulescu: Pentru centura Sucevei s-au alocat 47 de milioane de lei, investiția urmând să fie finalizată în 2019

Duminică, 3 Februarie 2019 (10:55:29)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a anunțat că prin bugetul de stat pentru anul 2019, primăriile și consiliile județene din țară vor primi mai mulți bani comparativ cu anul trecut, iar ministerele vor beneficia de bugete mai mari. Alexandru Rădulescu a precizat că și pentru mai multe investiții importante în infrastructură din județul Suceava vor fi alocate fondurile necesare pentru a fi finalizate anul acesta.
Rădulescu a precizat că în ceea ce privește primăriile, acestea vor primi finanțări per capita de 1.250 de lei/locuitor, comparativ cu 750 de lei/locuitor, cât au primit în 2018, având de plătit în plus doar indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități și a însoțitorilor acestora. De asemenea, el a arătat că și Consiliile Județene vor primi o sumă de 400 de lei/locuitor, comparativ cu 250 de lei în 2018. Deputatul PSD consideră că în condițiile în care vor creștere alocările de sume pentru Consiliul Județean Suceava, președintele acestei instituții, Gheorghe Flutur, va asigura o finanțare corespunzătoare pentru repararea podului de la Verești, peste râul Suceava. „Suma alocată până acum de Consiliul Județean Suceava pentru acest pod, de 760.000 de lei, a fost bătaie de joc și nimeni nu s-a prezentat la cele două licitații organizate. Asta în condițiile în care suma care ar fi necesară pentru repararea acestui pod este de opt milioane de lei”, a declarat Alexandru Rădulescu, el amintind de faptul că de la Milișăuți, peste râul Suceava, a fost refăcut în câteva luni după ce Guvernul PSD-ALDE a alocat o sumă de șapte milioane de lei.

Fonduri pentru finalizarea centurii din Rădăuți și a lucrărilor de modernizare pe DN 18

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava a precizat că în ceea ce privește bugetele ministerelor, acestea vor beneficia în 2019 de mai multe fonduri. Alexandru Rădulescu a dat ca exemple bugetul Ministerului Educației, care crește anul acesta cu 47% și de cel al Ministerului Transporturilor, care în 2019 va fi cu 55% mai mare comparativ cu 2018. Deputatul PSD a arătat că în bugetul Ministerului Transporturilor, la capitolul investiții sunt alocați bani pentru finalizarea, anul acesta, a mai multor investiții în infrastructura de drumuri din județul Suceava. Rădulescu a precizat că pentru centura Sucevei suma alocată este de 47 de milioane de lei, astfel încât această investiție va fi terminată în 2019. „De asemenea, șoseaua de centură a Rădăuțiului primește 35 de milioane de lei, sumă suficientă pentru ca lucrările să fie finalizate. La investiții au fost alocate fonduri și pentru DN18, cu 79 de milioane de lei, drum care va fi finalizat în 2019”, a declarat Rădulescu. El a spus că fonduri au fost alocate și pentru alte două drumuri naționale din județ, respectiv DN2 și DN17B.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădulescu: Pentru centura Sucevei s-au alocat 47 de milioane de lei, investiția urmând să fie finalizată în 2019.
 Vizualizări articol: 1469 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Rădulescu: Pentru centura Sucevei s-au alocat 47 de milioane de lei, investiția urmând să fie finalizată în 20191.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei